Vilken kvällstidning är SÄMST? Poll..


Jag känner mig som en liten omröstningsnörd när jag inte kan låta bli att låta besökarna här utse Sveriges Sämsta Kvällstidning.

Orsaken är egentligen mycket enkel. Jag irriterar mig ofantligt på nivån på de båda, och idag skrev jag ett långt blogginlägg med postade det aldrig. Jag var för ilsken när jag skrev, istället startade jag en poll. Vilken av tidningarna jag irriterade mig på berättar jag inte, kanske i morgon.

Jag har medvetet valt bort GP och KvP eftersom de ägs av Expressen och blandar sitt redaktionella innehåll. Utnyttja tillfället att rösta så kanske vi utifrån det resultat som kommer fram kan fortsätta att kritisera kvällspressen, för ”förloraren” har väl ”förlorat” av någon orsak? I omröstningen så blir givetvis förloraren etta… (högt upp i en högerspalt)

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]Kvällstidningar, Aftonbladet, Expressen, Mediekritik, Journalistik, Nyheter, Medieindustrin, Politik[/tags]


7 svar till “Vilken kvällstidning är SÄMST? Poll..”

  1. Jo jag är kanske lite provinsiell Anders! Men är det inte så att GP numera ägs av DN/Expressen och har en stor del av gemensamt innehåll?

    Under alla omständigheter är det ingen rikstidning som de bägge från Fjollträsk är.

    M.a.o. är det inte tillräckligt många mer än folk från dina trakter som har direkt erfarenhet.

    Ni ÄR verkligen Sveriges baksida där nere… :-)

  2. Det var ett svårt val måste jag medge, men jag beslutade mig ändå för att rösta på Expressen. Detta baseras på deras val av journalister och inte minst deras folkpartiet-vänliga ”liberala” linje.

  3. Expressen helt klart. Den är sämst. ”Nyheterna” som där finns behandlas alltid som sensationella nyheter oavsett vad det rör sig om. ”Zlatan i storbråk”, ”nakenchocken” bla,bla,bla. Ledarsidorna och skribenterna är väldigt okunniga dessutom, tyvärr, jag röstar på Expressen som den sämsta. Aftonbladet är också dålig, men expressen tar priset.