Vilka är Mossadagenter i Sverige?


Att den israeliska underrättelse-tjänsten har agenter i varje land är inte speciellt konstigt.

Men att de infiltrerar palestinarörelsen är förstås uppseendeväckande. I Sverige har vi sedan länge en tämligen livaktig opposition mot israels olagliga ockupation av palestinskt territorium och frånvaron av respekt för konventioner om de mänskliga rättigheterna.

Mossadagenterna i Sverige ägnar sig i huvudsak åt att i olika sammanhang hävda att alla som är kritiska mot Israel är judehatare och antisemiter. Men givetvis har de också infiltrerat olika organisationer som är aktivt israelkritiska.

SvD: ”En av Norges främsta Mellanösternbevakare var under 1980-talet agent för Israels säkerhetstjänst Mossad. Nyheten slog ner som en bomb i den norska vänstern i onsdags. Karin Linstad är ett känt namn liksom maken Trond Ali Linstad, exledare för norska Palestinakommittén. – Jag var agent för Mossad för annans räkning, jag var en dubbelagent. Jag ångrar ingenting och skulle göra om det om jag fick frågan igen, säger Linstad till norska TV2.”

I Sverige har vi sett ett flertal bloggar som varit klart pro-israeliska men de har nu lagt ner sin verksamhet eller ”flyttat till USA för att skriva en bok”. I stället har det dykt upp bloggar som ”sovande Mossad” och ”Jihad i Malmö”. Om dessa är betalda av Mossad eller ej kan jag inte avgöra men klart är att Säkerhetspolisen borde granska verksamheten mycket noga.

Påstår man sig vara en ”sovande mossadagent” så får vi hoppas att Säpo redan har koll på verksamheten. Malmöbloggen är redan polisanmäld minst en gång..

Och fram till det datum som Israel kommer att följa FN:s resolutioner så kommer jag fortsätta att hävda att man ska bojkotta israeliska varor. Vilket också leder till att jag kallas judehatare, antisemit och nazist på tokhögerns bloggar, eller ska jag kallade dem Mossadbloggar..? :)


3 svar till “Vilka är Mossadagenter i Sverige?”

  1. Det skulle vara intressant att veta hur Karin Linstad förklar sin verksamhet. Dvs var hon Mossad-agent som fick i uppdrag att infiltrera Palestinarörelsen eller blev hon agent efter det att hon redan börjat inom Palestinagrupperna.