Varför tiger media om Aschberg?


Att media tiger om Robert Aschbergs affärer tycker jag är mycket märkligt, vågar de inte rota fram sanningen? Eller vill de inte eftersom Aschberg är en så inflytelserik person?

Den enda tidningen som jag sett nämna saken är Expressen, men de har inte på något sätt bidragit till att skingra mystiken. I stället säger de i en artikel om Aschbergs affärer med den nyligen döde Tore Ferdinand Pettersson att: ”Aschberg är förtegen om vilken typ av affär de har gjort och varför han från början lånade ut pengar till en person som är ökänd för att lura av folk miljonbelopp.”

Så här skrev Expressen också:

“18 november berättar Robert Aschberg i Expressen att han lånat Tore Ferdinand Pettersson 19,3 miljoner för att kunna göra ett stort journalistiskt avslöjande.”

Ett journalistiskt avslöjande som är värt över NITTON miljoner?

Läs också..

I en annan artikel kräver en knarklangare som heter Alexander Iganius Robert Aschberg ska betala en skuld på 5,5 miljoner kronor.

Expressens artikel!

En knarklangare kräver Aschberg på 5,5 miljoner?

Enligt egen uppgift har Aschberg förlorat över 19 miljoner på en affär som rör ett ”journalistiskt avslöjande”?

Expressen berättar oxo att: ”Aschberg gått till kronofogden för att få tillbaka sex checkar på sammanlagt 520 miljoner kronor som han gett Pettersson.”

Aschberg har gett hästskojaren Tore Ferdinand Pettersson checkar på 520 miljoner?

Det enda som jag med säkerhet kan säga i detta sammanhang är att jag inte fattar ett dyft.

Hade denna affär rört en fackpamp eller börsdirektör så hade trycksvärtan inte räckt till.


Ett svar till “Varför tiger media om Aschberg?”