Varför känner jag mig så elak ??


Jag kan ju personligen inte rå för att kvällstidningarna gör bort sig på löpande band.

Inte heller är det mitt fel att ”journalist-erna” inte ger rubriksättare och ägare kompanistryk eller säger upp sig kollektivt. För egen del skulle jag blankt vägra att prostituera mig, men det kanske inte gälla alla. Mediehoror och dito –bockar har ju alltid funnits, men i den här omfattningen? Eller har de kollektivt blivit bitna av några nya okända supermoskitos?


Websida idag i känd skräpblaska..

6 svar till “Varför känner jag mig så elak ??”

 1. Jo Jinge, skillnaden mellan att bry sig om vad Aftonbladet säger och vad Bodström säger är hyfsat påtaglig.

  Om du inte gör som Aftonbladet vill (dvs köper eller läser tidningen på nätet) så händer dig absolut ingenting och du spar mycket huvudbry.
  Om du inte gör som Bodström vill (dvs lyder hans lagar) så blir du honkad av snoken.

 2. Klantiga tidningar eller ej, jag har i alla fall installerat rejäla myggnät förra sommaren så att jag är redo på myggattackerna.

 3. Supermyggorna anfaller Sverige – låter som en titel på en dålig B-film. Rubriker i alla ära, de ska få en att reagera och locka till köp/läsning. Men det går ju att göra på ett mer sansat sätt. Men det gäller inte längre. Jag fattar inte vad de får allt ifrån? :)

  Annica

 4. ”Om du inte gör som Bodström vill (dvs lyder hans lagar) så blir du honkad av snoken.”

  En fördel med det är väl att det blir omöjligt att följa kvällstidningarnas förflackning via nätet..? :)

 5. Ken! Jag har inte något myggnät, och har aldrig haft. Dessutom står min balkongdörr öppen (på glänt) hela året bortsett från vintermånaderna. Ett fönser i vardagsrummet och ett i sovrummet oxo. Men än så länge har aldrig en mygga förirrat sig in..