Varför är inte BlogRankers nedlagd?


Det förvånar mig att ”BlogRankers” fortfarande finns kvar i bloggosfären. Om inte annat kan man ju tycka att de borde ha bytt namn..

Att sätta igång en verksamhet vänd mot bloggare genom att spamma en massa bloggar verkar inte speciellt vettigt. En annan sak som gör mig förundrad är hur det kommer sig att vissa bloggare väljer att vara kvar i den verksamheten.

Det enda skäl som jag kan komma på är ju att det är betydligt lättare att ligga högt på deras lista eftersom så många har hoppat av. Men kan det verkligen vara så cyniskt som vissa bloggare tänker.

”- Öööhh.. Skit samma vad det är för lista bara min blogg ligger bra till..”

Tydligen är det så, något annat skäl kan jag inte se. Dessutom en verksamhet som i tid och otid hotat med att polisanmäla bloggare som uttryckt kritik..

Hittills har jag fått ihop 142 bloggar som haft en unik besökare eller fler

innevarande vecka. Jämför man med Bloggtoppen.se som också nollställde räknaren idag så har bloggtoppen ca 500 med en unik besökare eller fler.

Totalt har bloggtoppen.se 692 registrerade bloggar.

Men var och en blir givetvis salig på sin fason. Men ”BlogRankers” fason begriper jag inte riktigt liksom jag inte begriper bloggare som stöder en sajt som anklagas för att spamma..


2 svar till “Varför är inte BlogRankers nedlagd?”

  1. Frågan är varför det finns så många som fortfarande är med där. Vet de inte eller struntar det i det och tänker ”bara jag får besökare”.

  2. Säg det.. Det är ju inget fel i att vilja ha besökare iofs, men jag skulle verkligen inte vilja samarbeta med en spammare, då får det hellre vara.