Vad säger Säpo om Mossadagenten?


Att det dyker upp nya högerextrema Likudbloggar till och från har vi fått vänja oss vid.

När de, oftast anonyma, bloggarna som ligger bakom lyfts fram i dagsljuset så kryper de tillbaka in under stenen de kom ifrån. Jag behöver inte exemplifiera eftersom de flesta som följer utvecklingen i bloggosfären känner till vilka jag talar om.

Men nu har det dykt upp en blogg som översatt kallar sig för ”En Sovande Mossad” Alla känner säkert till var ”sovande agenter” är för något, och definitivt så känner Säpo till saken. Rimligen innebär det att de kommer att ha särskild koll på servern ifråga eftersom den finns i Sverige och drivs av en svensk.

Det är inte speciellt listigt att utge sig för att vara en sovande utländsk agent i Sverige. Skulle Säpo ta saken på allvar så kan vederbörande bli sittande på Kronobergshäktet i någon månad medan de undersöker sanningshalten i utsagan.

Samtidigt så tycker jag att det är bra att vederbörande inte sticker under stol med sin politiska agenda och vem som betalar för köttbullarna.

De enda som kommer att ta honom på allvar är några förvirrade personer ur den s.k. brunhögern.

Och eventuellt Mossad.. :)


3 svar till “Vad säger Säpo om Mossadagenten?”

  1. Jag googlade den men länkar inte så att Jinge slipper oroa sig för de svarta helikoptrarna

    Tack för tipset dock, blev ett nytt bokmärke i min brunhögra RSS =P

  2. Nää jag länkar inte. Det som oroar mer just nu är ändå risken för en tredje intifada. Ngn sade på radions P1 i morse att risken är överhängande samt att en sådan skulle få en enorm folklig förankring i så fall. Och det är ju inte olagligt om palestinierna ger sig på israeliska soldater, det har de stöd i av Genèvekonventionen.

    Kallar man sin hemsida för något med mossad med extensionen som tyder på en organisation blir man automatiskt föremål för säkerhetspolisens intresse. Och mossads, så det är knappast jag som behöver oroa mig för svarta helikoptrar..

  3. Trappas det här upp så att det blir till en andra intifada så vet alla vilka som är de skyldiga. Det är israelerna som ockuperat palestina och inte tvärtom. Så skulden finns hos israelerna