USA har tröttnat på dödade soldater


Att USA har tröttnat på att kontinuerligt få hem flaggbeprydda kistor är inte så konstigt. Ska man fortsätta att bevisa att man är världens mest krigiska nation så vill det till att vara uppfinningsrik.


Det har man gjort nu.
Man har forskat fram en liten dödsbringande manick som kan döda mängder av araber utan att en enda amerikan hamnar i farozonen. Det skulle inte förvåna mig det minsta om inte forskningen just nu handlar om hur man ska kunna luftlandsätta dessa maskiner i tusental från flygplan med hjälp av fallskärm.

I kombination med satellitstyrning och solceller kan man komma hur långt som helst. Samtidigt så avpersonifieras dödandet i en omfattning som säkerligen gör denna mackapär populär hos vissa av USA:s allierade, ingen nämnd ingen klämd.

När det gäller Genèvekonventionen så handlar mycket av dessa regler om – soldater. Hur krigets lagar gäller radiostyrda mordmaskiner är väl inte klarlagt, å andra sidan så lär det aldrig kunna bevisas att mannen bakom tangent-
bordet är en mördare. Att det finns radiostyrda krigsflygplan har vi blivit varse, nu har de även klurat ut hur man ska åstadkomma radiostyrda soldater.

Detta är antagligen bombliberalernas våta dröm…

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]Kriget mot Terrorismen, Robot, Mordmaskin, Radiostyrd, Obemannad, USA, Genèvekonventionen, Politik[/tags]


5 svar till “USA har tröttnat på dödade soldater”

 1. Jag är väl inte så imponerad av sådana här typer av maskiner och är förvånad över att det inte utvecklats bättre robotar. Det där är ju en rullande skrothög och det är nog högst tveksamt hur det fungerar i strid.

  Vad vi har att se fram emot som skrämmer är ju exempelvis nanoteknik som gör att man exempelvis kan göra insekter med inbyggd kamera och mikrofon.

  Den stora faran är ju det övervakningssamhälle vi håller på att skapa.

 2. Jinge,
  Ska vår värld vara i händerna på dessa satans pojkar och deras leksaker? Jag blir så himla ledsen!

 3. Tekniken har gjort vårt system med allmän värnplikt överflödig. Det behövs inte längre en massa gubbar med gevär modell -96 längre. (Modell -96 är 1896 och var en vanlig beväpning runt 1966 när jag var med i hemvärnet).

  Försvaret vill ha mer högteknologi istället för gamla gubbar som skall ha tre mål mat om dagen.

  /Micke W

 4. Det visar snarare på att us håller på förlora taget om kontrollen av både de egna medborgarna och andra.
  Drömmen för militären och militärindustrin har alltid varit den ultimata maskinen som inte kräver något understöd, en befängd dröm.
  Nästa steg i utvecklingen blir att den angripne eller dess allierade konstruerar något som motverkar och neutraliserar dessa maskiner
  Maskiner kommer dessutom som vanligt kräva stöd och underhåll som tidigare, och jag har svårt att tänka mig att en servicebil åker ut och hämtar hem den så därför kommer det finnas understöd i dess närhet.
  För närvarande används en del fjärrstyrda spaningsplan och helikoptrar av us, men jag skulle tro att det finns redan idag motmedel mot dem och att det arbetas intensivt på att försämra förutsättningarna ytterligare för dem.
  Så ständigt kommer kolonialmakten us tillbaka till ruta 1, att det krävs soldater som dör.