Timbros och FP:s Rojas en belastning för FP!


Idag skriver en av folkpartiets riksdagskvinnor en skarpt formulerad artikel på SvD:s Brännpunkt.

Ana Maria Narti kallar Rojas uttalande för – pretentiös retorik med sensationshungriga förenklingar, en politik som partiet inte har något att vinna på.

Det är en intressant utveckling när en riksdagskvinna inom partiet plötsligen står upp, tar bladet från munnen och tillkännager att hennes värderingar är socialliberala i stället för de som Mauricio Rojas gett luft åt i diverse sammanhang. Att Rojas och många andra inom partiet hämtat inspiration från de nazianstuckna Sverigedemokraterna har varit uppenbart för merparten av deras kritiker.

Det är knappast en tillfällighet att den slogan som finns under Rojasbannern är ”I Folkpartiets Sverige blir det drag under galoscherna..” Det är en travesti på Ian och Berts främlingsfientliga approach när de for land och rike runt och staplade ölbackar.

I nuläget är det en förhoppning att de få väljare som ändå kommer att lägga sin

röst på folkpartiet har vett nog att stryka Rojas från Riksdagslistan.

[i] SvD Brännpunkt

(Tack Erik!)


5 svar till “Timbros och FP:s Rojas en belastning för FP!”

  1. Jag föreslår att du också skall granska Johan Pehrson, ordförande i Justitieutskottet och tillika drivkraften bakom Bodströms buggningslagar, han är inte sämre än Rojas.

    Han skall också stödja Jan Björklund och Folkpartiets förslag om att skolorna skall samarbeta med Säpo, så de kan rapportera ”begynnande” terrorister.

    Hur Johan Pehrson får ihop detta STASI-samhälle med liberala värderingar begriper inte jag. Jag kommer inte att rösta på Folkpartiet.

  2. Varför får man som medborgare inte välja att stryka de man inte vill rösta på, inte ha med?? Sådana dumheter försvagar bara demokratin.

    För min del, så överväger jag att rösta på junilistan. De kanske kan skaka liv i stofil-partierna och få dem att känna att det är till för oss väljare, som valt dem och inte motsatsen. jag vill inte vara röstboskap.