Tänk så himla korkad jag kan vara..


För snart en vecka sedan gottade jag mig åt f.d. finansministerns tillkortakommande när hans förening visade sig ha skattefuskat för en miljon..

Jag har till och med för mig att jag uttryckte en förhoppning att Bosse Ringholm skulle bjudas på särskilt boende genom kriminalvårdsverkets försorg.

Herr G. Persson var snabbt ute i diskussionen och meddelade att han hade fortsatt obrutet förtroende för vice statsministern och idag presenterar Ekot fortsättningen på denna såpa.

Ekot: ”Idrottsföreningar ska kunna ta emot mer än 20 000 kronor per år i reklampengar utan att betala skatt. Det kommer idrottsskatteutredningen att föreslå säger utredaren, den

socialdemokratiske riksdagsmannen Kjell Nordström.. – Många ledare runt om i landet blev lite nervösa för de hade inte heller gjort det i sin lilla klubb..”

Själv visste jag inte ens att man tillsatt en socialdemokratisk utredning för att utreda om man kan legalisera ytterligare ett brottsligt beteende.

Jag inser hur oförbätterligt korkad jag är.

Jag skrev ju senast igår om hur samma parti upphäver våra mänskliga fri- och rättigheter först och ändrar lagen i efterhand..


3 svar till “Tänk så himla korkad jag kan vara..”

  1. Inte är Du korkad Jinge inte på minsta vis, men det är ju så, att innan man är säker är man gärna tvärsäker.

    Personligen skulle jag tvärsäkert sluta blogga för fem dagar sen men nu börjar man undra om det finns något som kallas bloggism, finns det så är det något som undertecknad lider svårt av.

    Har smygläst din blogg minst 4 av dessa fem dagar.
    En som behöver hjälp av proffs.

    /KAS

  2. Kan vi inte gemensamt föreslå att det inrättas vårdinstitutioner för denna åkomma och att familjerna beviljas stöd och terapi för att kunna hantera situationen. Vi kunde också förslå att Folkhälsoinstitutet får extra medel för att utveckla ett program för att förhindra spridning av tillståndet:-)