Tänk på mitt hjärta Aftonbladet :-)


Vi vet ju alla hur seriösa kvällstidningarna är. Men nu kör de med ett nytt grepp. De försöker MÖRDA sina kritiker..

Aftonbladet: ”Göran Persson räknar ner. Nyligen meddelade han att han inte vet när han ska sluta som partiledare. Kanske blir det redan i höst. Officiellt kandiderar ingen till att efterträda Göran Persson.

Men i korridorerna är fyra namn hetare än andra: Margot Wallström, Pär Nuder, Thomas Bodström och Wanja Lundby-Wedin. Aftonbladet lyssnade till kronprinsarnas och kronprinsessornas första majtal.

Vi har satt betyg på vad de sa och på framförandet. Segrare är Thomas Bodström, han är just nu den som har störst chans att bli Göran Perssons efterträdare.”

Nu ska jag i ärlighetens namn erkänna att jag aldrig träffat Bodström.

Men hans far har jag stött på några gånger, ni vet han med en ”stiff upper lip” av engelsk lätt aristo-kratisk sort.

Men jag har aldrig träffat grabben. Men som gammal f.d. kriminalvårdsanställd så har jag ju följt debatten och besluten inom det departement som Bodström basar över och det kan skam att sägandes inte ses som någon bedrift.

Besluten har varit sällsynta bortsett från de besparingar som man tvingat på de olika verksam-heterna.

Egentligen borde man ju inte oroa sig för vad Aftonbladet skriver, men som hjärtsjuk gäller det att alltid ha med en burk Nitromex (Nitroglycerin) när man är ute på byn.

Ser man slika nyheter på en löpsedel kan det vara dags att ta hela burken och ringa på både ambulans och paramedics.. :-)

Margot Wallström heter vår nästa sossestatsminister!

Tänk att det ska vara så svårt att fatta!?

Är ditt hjärta friskt kan du klicka här och läsa artikeln.. :-)


4 svar till “Tänk på mitt hjärta Aftonbladet :-)”

 1. För att börja med det sista är jag rädd att du har fel, jag tror på allvar att Wallström inte vill, det blir svårt att tvinga henne. Sen är ju nojset om Bodström bara kvällstidningsnonsens. Det krävs faktiskt betydligt bättre förankring i rörelsen än att vara luftlandsatt minister för att bli partiordförande. Du kan andas ut.

  En helt annan fråga dock som jag funderat på i några månader. Är du samma Jinge som i mitten av 80-talet drev en BBS ifrån Tungelsta? Om svaret är ja, är det ju jättekul, då känns det som cirkeln slutits i mitt liv på ”nätet” eftersom det var den allra första BBS:en som jag debatterade politik på.

 2. Om Wallström vill eller inte Magnus, hennes vilja växer i skogen som min farfar skulle ha sagt.. :)

  Jepp Magnus. The One and Only! Jag drev “Tungelstamonitorn” sedan senhösten 1982 och framåt ända till mitten av 90-talet. Då hade BBS:en växt till sig och hette ”Jinges BBS” och hade sju ingående telefonlinjer på ett gruppnummer.

  En kortare period hette den Lottas BBS då jag var sysselsatt med att flytta ihop med en annan dam..

  Men skräpet som står i ngn bok om mig är felaktigt. Jag hade INTE en massa hackerfiler på min BBS. Och jag är INTE någon sorts hackernas gudfader.. :-)

  Läs en gång till SÄPO !! :-)

  Och eftersom det tydligen var första BBS:en du debatterade politik på så är du därmed ett alldeles äkta vittne på att jag inte ändrat politisk uppfattning en endaste millimeter! :)

 3. Men.. Öööh, bah.. Det är många som anser mig vara en himla rabiat typ!? Att jag gillar djur har ju aldrig legat mig till last förut.. :)