Sverigedemokraterna i hemligt Nazistsamarbete


Tidskriften Expo avslöjar att Sverigedemokraterna har ett hemligt valsamarbete med det än mer nazianstuckna Nationaldemokraterna.

Expo:

”Den före detta moderata riksdags-ledamoten och Sverigedemokraternas toppnamn i Malmö, Sten Andersson, skriver i ett internt mejl till partistyrelsens ledamöter som Expo tagit del av: ”Kommer detta ut, vilket inte går att uteslutas, är valrörelsen körd för vår del. Att ledande inom SD, alltså Rinderheim, deltager på i möten med ND:s Marc vittnar om att omdömesheten är total då – all – form av samarbete med nämnda sekt är helt förödande för oss i vår kamp att skapa trovärdighet.”

Det som inte får komma ut är att SD haft hemliga möten med Nationaldemokraterna om att dela upp kommunerna i Stockholms län så att man inte motarbetar varandra.

Som kuriosa kan nämnas att Sverige-demokraterna själva kallat National-demokraterna för ”Nazi-influerade”. Och vilka kan bedöma den saken bättre än ett annat Nazi-influerat parti…

Som illustration lägger jag in en bild som SD hade på sin hemsida i julas.


SD: ”- Nää det där är ingen nazzesymbol..”

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]politik, nazianstuckna, sverigedemokrater, nationaldemokrater, valsamarbete[/tags]


Ett svar till “Sverigedemokraterna i hemligt Nazistsamarbete”

  1. SJU olika prenumerationer på nazistiska- och/eller pornografiska veckobrev har jag fått på grund av denna bloggning. Och det var bara 6-7 timmar sedan jag postade den.

    1 1/2 hotelsemail likaså..

    Sverigedemokrater är verkliga ”demokrater” minsann..