Sverigedemokraterna en Nazistisk Paraplyorganisation


Idag på morgonen debatterade Fredrik Malm (fp) med Jonas Åkerlund från de nazian-
stuckna Sverigedemokraterna i P1-morgon.

Tyvärr blev det en alldeles för kort diskussion men det framgick givetvis att Sverige-
demokraterna är klart invandrarfientliga. De anser att invandrare ska repatrieras, d.v.s. skickas tillbaka till sina hemländer även om just detta inte blev klart utsagt i programmet.

Som kuriosa kan jag berätta att jag diskuterade politik med ett par Sverigedemokrater i Kungsträdgården för några veckor sedan. Jag berättade att jag anser att ordet demokraterna är kidnappat och används i deras partinamn enbart i syfte att vilseleda. Resultatet av att jag delgav dem den uppfattningen var att de tänkte ge mig en omgång stryk. Skälet till att jag klarade mig helskinnad var sannolikt att ett par välvuxna afrosvenskar intresserat hade följt diskussionen..

Att SD varit en nazistisk paraplyorganisation hävdades tidigare på morgonen av Expos medarbetare, och Fredrik Malm tog också upp saken. Sådant tycker inte Sverigedemokrater om att höra nu när de plockat av sig sina Doktor Martenskängor och låtit sitt stubbade hår växa ut..

De är samma fascister som de alltid har varit. Det vore trist om folk lät sig lura nu när valet står för dörren.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]politik, facism, nazism, sverigedemokraterna, jonas åkerlund, demokrati, främlingsfientlig, mångkultur[/tags]


5 svar till “Sverigedemokraterna en Nazistisk Paraplyorganisation”

  1. Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt pajasparti, men att de skulle ha hotat att misshandla dig i Kungsträdgården tror jag inte för ett ögonblick på. Du överdriver eller fantiserar.

  2. De sade det inte rakt ut men började skrika och hoppa när jag garvade åt att de sade att de var ”demokrater”. Hade jag varit ensam så..

  3. Att Jonas ”lill hitler” Åkerlund skulle hoppa på någon tror jag iofs inte på, däremot svansen av vidriga brunskjortor, detta finns det nog en del som kan intyga.