Sverigedemokraterna älskar Rojas = Sant!


Folkpartiets Mauricio Rojas blir en allt större belastning för folkpartiet för varje dag som bekant, igår berättade jag om den DN-artikel där Ana Maria Narti framför sin kritik.

Nu uppmärksammar bloggaren Yabosid mig på en artikel på Sverigedemokraternas hemsida där de säger ungefär ”Vad var det vi sa?” om Mauricio Rojas uppmärk-sammade referat av en utredning han inte läst.

Att bli sammankopplade med en klart nazianstucken organisation som Sverigedemokraterna kan vara förödande för Folkpartiet. Samtidigt har jag länge misstänkt att det är en medveten strategi för att värva röster till valet.

Den procent av befolkningen som annars skulle rösta på Sverigedemokraterna kan vara tungan på vågen som avgör om

folkpartiet ska kunna hålla sig kvar i riksdagen eller ej.

Åker de trots allt ur riksdagen kan de ju ställa sig utanför riksdagshuset och samfällt sjunga We Shall Overcome..

Ny Demokrati skapade Lasermannen, vilka dårar skapar Folkpartiet och Sverigedemokraterna?

[i] Se Yabosids BILD!


2 svar till “Sverigedemokraterna älskar Rojas = Sant!”

  1. Fast jag håller inte riktigt med om att det var Ny Demokrati som skapade lasermannen. Han och andras attentat mot invandrare (som började redan 1989, eller tog fart då) inspirerades snarare av massmedias skriverier om invandrare och flyktingar på den tiden och Ny Demokrati hakade bara på massmediatrenden. Det är en felaktig historieskrivning att hävda att det var Ny Demokrati som initierade eländet, de bara spädde på det.