Sverigedemokrater hatar Obama


Om Barack Obama vinner det amerikanska presidentvalet i november så kommer Sverigedemokraterna, och andra främlingsfientliga grupper bli ledsna, mycket ledsna.


Orsaken är givetvis
Obamas hudfärg. Hans far var en immigrant från Kenya och Barak Obama själv är en välutbildad akademiker, jurist, advokat och universitetslärare. Om han lyckas bli USA:s president så kommer världens starkaste militärmakt och världens starkaste ekonomi ha en exekutiv chef och över-
befälhavare som enligt Sverigedemokraters språkbruk är en – ”blatte”.

Även om det finns många skäl att ifrågasätta om Barack Obama verkligen kommer att lyckas med förändringen av USA så kommer han, om han blir vald, att påverka även Sverige på det inrikespolitiska planet. De främlingsfientliga kommer att mötas av motargument när en av dem som skulle klassats som ”invandrare” i Sverige lyckas nå världens viktigaste ämbete. Så trots att jag redan idag kan inse att jag kommer att skriva många elakheter om Obama om han blir president så kommer jag att beundra honom för att han genom sin blotta existens bidrar till att de främlingsfientliga i Sverige får svårt att få luft.

Jimmie Åkesson och hans anhang håller tummarna så att de vitnar för John McCain, och så gör även alla andra främlingsfientliga i Sverige.

Svärjedemokraterna

DN12 SvD12 AB1233 Dagbladet Politiken Läs också: Rawia om en skadad palesinier Svensson om vänstern och fundamentalister och Lasse om regeringens misslyckanden

Andra om: , , , , , , , , , ,

[tags]främlingsfientliga, nazianstuckna, rasister, sverigedemokraterna, svärjedemokraterna, repatriering, invandrarfientliga, rasist, rasism, jimmie åkesson, politik[/tags]


20 svar till “Sverigedemokrater hatar Obama”

 1. Det är väl idag svärjedemokraterna demonstrerar med de andra ”nationella” från Vasaparken till Vanadislunden?

 2. Bra inlägg Jinge! SD hatar bara TANKEN på att Obama skulle bli president :-) :-)

 3. Ah lägg av nu Jinge! SD har väl ändå inte sagt nåt om Obama? Vad enskilda tycker om Hillary eller Obama är oväsentligt, huvudsaken är att demokraterna vinner valet som jag ser det.

  Själv håller jag på Obama då jag ser det som en vinst för dom svarta som aldrig bett om att bli tvingade till USA. Även om en kvinna hade varit ett bra val.

  Jag är ofta emot dina politiska påståenden Jinge som du vet, men detta var verkligen ett lågt påstående. Vi får väl ändå se det som positivt om det nu äntligen kan skrivas historia där antingen en kvinna eller en afroamerikan har möjlighet att bli världens mäktigaste ledare? Rätta mig om jag har fel?

  Av dom SD representanter som du uppvisar på bild så känner jag personligen två utav dom, och dessa ser på USAs presidentval med exakt samma syn som jag. Ska vi prata hudfärg så tycker jag att Obama är alldeles för ”vit” för att kallas för svart.

  Nej jag ser nog det hela som mer tillspetsat den dagen då vi får ser att en uramerikan har fått tillträda posten som USAs president! När får vi se en med indianrötter som VD för företaget United states of america? troligtvis aldrig då vi kan se bla afroamerikanska samt euroamerikanska dörrvakter som hänvisar till skyltar med designen ”no indians aloud here” utanför Pubarna än idag. Åtminstone var det så i Los Angeles (Venice beach) sist jag var där.

 4. Hade Obama bott här skulle SD kalla honom ”Främling”. Och Antiism, nej SD har väl inte uttalat sig om enskilda förut heller?

  Man drar alla blattar över en kam, det är den vanliga stilen.

 5. Nej Matte, man skulle kallat honom för invandrare precis som man skulle gjort om det vore Hillary som flyttat hit. För är det inte just vad dom båda skulle varit i ett sådant läge? Om SD drar alla över en kam pga deras etniska urbörd så kan man ju tycka det är olustigt att det idag representeras i flertalet kommuner utav både fd Iranier (bla i växjö), Jugoslaver mfl. Matte jag tror inte att ”rasistkortet” fungerar längre, isåfall bör vi kanske stanna upp ett tag och ge de etablerade partierna en återblick i deras historia. Flertalet socialistiska partier ute i Europa förespråkar t o m en hårdare politik än SD. Nu kanske detta kommer som en överraskning, men personligen så anser jag knappast folks etnicitet har någon betydelse, utan snarare ens värderingar och nationella känsla för folket som gemensam enhet. Och det är även detta som ligger åtminstone mig varmt att Obama nu får en chans att bli den första icke-kalkvita president i USA. För den som luras att tro att det inte finns motsättningar emellan de svarta och de vita i USA är bra naiv. Genom Obama så har Amerikanerna en chans att återupprätta sin skitiga historia rent ut sagt.

 6. ”återupprätta sin skitiga historia”?? suck…göra upp med sin skitiga historia skulle det väl snarare stå!

 7. @Antiism:

  Så du menar att främlingsfientligheten inte gäller svarta amerikaner, ännu mindre vita? :P

  En vit amerikan/engelsman passerar direkt i Sverige som varandes från ”rätt” land, liksom engelsmän. Svarta amerikaner gillas inte lika mycket.

  Men du menar nog att SD över huvud taget inte är ett främlingsfientligt parti förstår jag. Men den uppfattningen delas knappast av speciellt många. SD är dessutom nazianstucket och ett klart fascistiskt parti.

  Tugga på det Jormas! Det är sanningen och det vet du!

 8. Jag undrar hur många sverigedemokrater som går med i Nazisttåget i Stockholm idag. Någon som vet?

 9. Nej Jorma! Inte en massa påståenden utan relevanta källor! Det borde du veta! / Jinge

 10. Anders N, en länk hade varit bra som styrker ditt påstående om de 1000 individerna.

 11. en länk hade varit bra som styrker ditt påstående om de 1000 individerna.

 12. 1000 SDare säger el persson, någorlunda dementerat även i Arbetarbladet där Kenneth Lutti säger följande:

  Det är nazisterna som sliter åt sig nationaldagen från alla välmenande som inte riktigt vet varför vi firar (samling och allsång på torget) och vad som förväntas av dem. Ett påbud uppifrån bara, utan särskild folklig förankring. Inte ens sverigedemokraterna har mobiliserat mot invandrare, flyktingar och muslimer. Källa:
  http://arbetarbladet.se/politik/1.28402

 13. @Antiism:

  Det var inte meningen att göra dig ledsen Jorma. Det är bara det att ska man påstå att hundratals miljoner mördats så måste man oxo berätta om sin källa. Var och en förstår iofs att det inte är sant, men likafullt så behöver man göra det.

  Sedan, när det gäller nazzedemon, det är väl knappast någon som inte vet att SD är sprunget ur BSS och att man haft åtskilliga nazister som medlemmar. När man talar om att SD är ”nazianstucket” så är det närmast en underdrift som du vet.

  Att numera ledande personer använder vit skjorta och slips i stället för de bruna skjortorna är möjligen gulligt, men det är samma skit i alla fall.

  Att diverse serbiska fascister gillar SD är inget som partiet borde gläjdas åt…

 14. Jag tror nog att du har rätt i detta. Obama ses som en ”främling” i Sverige om han skulle komma hit, i alla fall om han kom från ett annat ställe än USA. Och om nu han blir president så får fascisterna svårare att hetsa mot folk som inte är kaukasiska vita.