Sven Melander om Brexit: Vilket dj-vl-a liv det blev!

Förhandlingarna om Brexit har just inletts. En av de största politiska händelserna under senare år. Tusentals seriös analyser och kommentarer, varav en del här.

Jag återpublicerar för den som är intresserad en seriös, men litet annorlunda kommentar, som första gången såg dagens ljus här för ett år sedan.

Även Sven Melander har litet synpunkter på Brexit… och EU.

Facebook: Sven Melander
Youtube: Sven Melander

Sven Melander är bland annat känd för ett antal komiska rolltolkningar på film (”Berra” i Sällskapsresan, även som musikal), TV (”Werner”, ”Olle” och trollet ”Rulle” i Nöjesmassakern samt ”Steve med Lloyden” i Tack för kaffet och teaterscenen. Tillsammans med Stina Lundberg var Melander 1982–1984 programledare för underhållningsserien Nöjesmaskinen, där Melander fick sitt genombrott som underhållare. Nöjesmaskinen blev en framgång, och totalt gjordes 37 program med världsstjärnor som gäster och inslag som Ballongdansen och Pingvinerna. 1991 kom ytterligare en humorserie, Tack för kaffet, där Melander bland annat framträdde som Steve med Lloyden – raggaren från Gällivare. Tre år senare ledde han Melodifestivalen 1994, tillsammans med Kattis Ahlström. Åren 2000–03 var Melander programledare för Snacka om nyheter, medan han åren 1986–89 ledde Kanal 1:s nöjesredaktion på Sveriges Television. Wikipedia:Sven Melander

Sven Melander

  2 comments for “Sven Melander om Brexit: Vilket dj-vl-a liv det blev!

 1. 21 juli, 2017 at 11:00

  Jösses, den där gubben med ”idag får 187 svenskar gonorrre” t-shirten i nån gammal svensk film kliver in i politiken, en debatt som förvisso är för alla men han känns som en tecknad seriefigur och börjar namedroppa ”fascistiska ledare” och bilar..
  gillar svenskar sånt här? (jag brukar oftast fatta varför folk gillar en person, parti etc även om jag själv inte håller med)

  Vilket liv de blev om Brexit … skojar han?
  Varningsklocka från England? Haha detta är de skummaste jag sett på hela veckan. Han låter som Stefan Löfven i tecknad version eller nått.

  Brexit är en lögn, en omöjlighet och kommer aldrig att ske.
  Dels är France och Britains Armé mergade med varandra och de är inget man kan rösta bort, 50 år skrev David Cameron upp dem på.
  Vilket binder UK med EU även om man nu skulle genomföra nån slags iscensättning att man lämnar Unionen.
  De håller på att bygga sin Polis Stat, och de kommer inte backa cm. Tvärtom så ser man hur France EFTER man släpper på landets ”State of Emergency” så kommer de inte ändra nått i praktiken.

  UK har haft sitt Marathon av STAGED Events, från Westminster Bridge via Manchester och till London Bridge. Attack från Islam som hatar oss för våra friheter påstår man, samtidigt som de plockar bort dem.
  Planera för UK läckte förra sommarn tror jag, ”Operation Temperer”

  Så har man raidat områden och sen påstått att ”ISIS dödade XX personer här med vit van och sen sprang ut och stabbade folk. Situationen skulle framstå som så alarmerande att ”No Safe Space on Cyberspace” (Theresa May engelska för Censur av Internet var rimlig, de får sina idéer därifrån, från en helt sjukt dålig propaganda TABIQ och i ett nummer har med att man ska attackera ”CRUSADERS” (Theresa May engelska för européer tror jag) och vips så sker terror attacker med lastbilar och kniv, hur det ens är ett speciellt bra sätt om syftet är att få med så många ”otrogna kufarer” som möjligt in i döden och jag tycker fan synd om muslimerna, Européerna överlag har en bild om en skogstokig Kamikaze CULT som gärna spränger småflickor i luften i nått heligt krig.
  De bygger ett Imperium på False Flags, inte bara Palestina utan även här i Europa.

  Checkpoints uppe runt om i London, militariserad polis på gatorna och total övervakning. Polisen har precis som France rätt att gripa och agera helt fritt.
  London så hotar de med att de anser att man riskerar att ”break the peace” o de slänger in folk i sina bussar och håller dem runt om London precis som i Paris.

  Den här EU grejen börjar ju få den önskvärda form de alltid velat ha.
  Random högerpartier och BMW i all ära men dess skuld i detta får anses som extremt begränsad.

  Men de va intressant att se den här Sven även om hans analys om antalet svenskar som får Gonorre var snäppet vassare.

  Va långt de blev sorry!
  Ett tips: Följ UK Column News på YouTube eller http://www.ukcolumn.org – enda nyheterna från Britain som är för folket av folket och där de granskar saker, som journalister.
  Så sällsynt idag att de är extra vackert att det nuförtiden.

  (du är en av de få svenska, vilket jag uppskattar väldigt mkt)

 2. Kerstin Stigsson
  21 juli, 2017 at 12:35

  ”Attack från islam som hatar oss …”
  Jag nämnde i en tidigare kommentar att jag skulle ge en liten summa till en organisation som arbetar mot rasismen för varje gång jag ser en rasistisk kommentar. Så här är 100 kronor som går till SKP:s kampfond. Jag kommer att skicka det nästa månad.

Comments are closed.