Svart ÖL


I Bodströms Sverige ska man spana på folk som ej är misstänkta för brott. I förebyggande syfte säger Bodström..

De brott som begås dagligen gör man dock sällan något åt.

I takt med att gränskontrollerna försvunnit så har öl och spritsmugglingen ökat dramatiskt.

I Stockholm har den tagit sådan omfattning att systembolagets konkurrenter numer är motoriserade. Vill du ha ett par flaskor Whiskey eller Vodka så är det bara att ringa ett mobiltelefonnummer så kommer en leverans till dörren inom en halvtimme, dygnet runt.

På större byggarbetsplatser brukar en svart Dodge Van dyka upp på fredagsförmiddagar. Den är fullastad med öl och sprit som säljs till gubbarna för halva priset av vad det skulle ha kostat på systemet. Ändå gör försäljarna en god förtjänst.

Här i Handen delas spritsmugglarnas telefonnummer ut till eleverna i gymnasieskolan.

Men Bodström anser att polisens resurser ska ägnas åt att spana på folk som inte är misstänkta för brott.

Förmodligen med enda motiv att man har fel religion..


2 svar till “Svart ÖL”

  1. Ja alkoholskatten måste ju sänkas först (i förebyggande syfte)annars kvarstår probblemet.Men när girigheten går i första hand då är det som det är!?

  2. Ja, visst är det helt idiotiskt att inte ha tillräcklig kontroll vid gränserna så att man kan stoppa smuggling. Ökar man kontrollen så får man ju förutom de som tar in för mycket alkohol även fast fler av de som smugglar droger och vapen.

    Min åsikt är ju att man skall återinföra de gamla lägre införselkvoterna samtidigt som man ökar gränskontrollen. Allt detta för att kunna behålla ett högt alkoholpris i vårt land. Det enda som håller nere alkoholkonsumtionen och minskar skadorna som kommer av den är nämligen högt pris och liten tillgänglighet. Alltså, vi skall fortsätta ha ett högt pris och ha kvar systembolagets monopol.