Stöveltramp i Guds namn


Att den franske presidenten Sarkozy till skillnad från sina föregångare är kraftigt proamerikansk vet vi om sedan ett tag nu.

DN: ”Utrikespolitiskt ställer sig Sarkozy sida vid sida med president Bush i frågor gällande Israel-Palestina-konflikten, Afghanistan, Iran och kampen mot terrorismen.”

Antagligen har han inte heller något att invända mot att det ”fredsmöte” som planerats sedan länge i Annapolis i USA nu är nedbantat till att enbart vara ett fototillfälle, det blir nämligen bara en dag långt. När det gäller vår svenska högerregering är läget illa. Man har inte förmått ta bladet från munnen vare sig när det gäller Mellanösternkonflikten eller de krigstrummor som mullrar om Iran.

AB: ”Den svenska regeringens hållning i frågan verkar inte alldeles klar. Utrikesminister Carl Bildt har mest ägnat sig åt att recensera utvecklingen, och sagt att ett krig inte är troligt just nu. Regeringen måste ta avstånd från hotet om krig. Även socialdemokratin måste tydligt markera att det bara är dialog som kan lösa Irankrisen.”

Nu har Bush vid ett flertal tillfällen sagt att Iran mycket väl kan vara orsaken till det tredje världskriget. I själva verket är den största krigsfaran herr Bush själv. Världens mäktigaste nation leds av en f.d. missbrukare som tagit sin tillflykt till en flertusenårig religiös skröna, en skröna i vars namn han strävar efter totalt världsherravälde likt herr Adolf.

Det är knappast speciellt förvånande att andra religioners avarter blir synliga i ett sådant

klimat, militant islamism och den människofientliga sionistiska strömningen inom judendomen. Nu planerar man t.o.m. att bygga en tjugo meter hög Jesusstaty i Köln.

Det börjar bli dags att ta upp kampen mot alla religiösa vanföreställningar och gammal tro på tomtar och troll.


Källor: AB DN DN2 Dagen

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

[tags]Hitler, Sarkozy, Bush, Cheney, Ahmadinejad, Israel, Iran, USA, Frankrike, Politik, Stöveltramp, Högerregeringen[/tags]


10 svar till “Stöveltramp i Guds namn”

  1. Jinge,

    Vad är det för fel på Le Figaro? Jag trodde att det var en stor fransk tidning !

  2. Jesus levde i en tidsålder där man gifte sig vid 12 annars var man knäpp. Sedan omgav han sig med en massa män (pojkar?) – borde inte det tyda på att han var homosexuell eller t om. kanske pedofil?
    Andra teorin är ju att han var gift med Maria Magdalena.