Stackars Gud och KDU..


”- KDU är ju inte känt för att ha svartskallar eller homosexuella i styrelsen..”


(SvD)

Yttranden som detta fäller för-hoppningsfullt Charlie Weimers som nu är aktuell som blivande ordförande i KDU.

Om inte så kan man konstatera att partiet inte förmår hålla upp någon direkt front mot det naziinfluerade Sverigedemokraterna.

Weimers har, under sin tid som ordförande i det nazianstrukna nätverket Engelbrekt helt sonika skrivit av SD:s förslag till regler för invandringen i Sverige.

Det är samma Sverigedemokrater som försökte ta över Skatte-betalarnas förening nyligen i akt och mening att använda deras stora kassa i antidemokratiska syften.

Att kristdemokraterna är ett så tandlöst sällskap så att de inte kan hålla rent inom sitt eget parti förvånar mig ändå inte. Det finns en hel del smutsig byk i den grytan.

Tyvärr så är det som vanligt de vettiga och skötsamma som får betala notan. De religiösa som tänker efter får alltid lida för vad extremisterna ställer till med.

Sedan har trosinriktning uppen-barligen inte ett dugg med saken att göra.

Judar, kristna och muslimer.

Alla får de betala priset för extremisternas misstolkningar av budskapet..


6 svar till “Stackars Gud och KDU..”

 1. Det är inte synd om gud eller (kd). Det är synd om alla ärthjärnor som tror på dem på sina olika sätt. Att det nu är kds som är i fokus säger egentligen inte så mycket tycker jag. Det är gått om smånazister inom alla partier från folkpartiet och högerut. Vänta bara till framåt valet, då kommer det nog bli ett hejjans grävande av alla tidningar.

 2. hej läs gärna vad jag skrivit på min blogg…

  tycker dock att du sjunker LÅGT då du inte kan ge en mäniska som startar upp en ide vid 18år chans att ändra sig… mycket svagt…

 3. Psst. Det är inte bara ”folkpartiet och högerut” som kan ha såna, problem, Sören… :P Rasbiologiska institutet var en (s)-paradinrättning ända in på 60-talet.

 4. Magnus vem kommenterar du ??

  Bortsett från det. Partiledningen i KD sjunker väl oxo lågt för de är väl mot att den kandidaten ska väljas va?

  Mathias! Källa!!

  Nej det finns en massa sosserasister oxo. Men påstår du som du gör så är det snyggare med en källa..

 5. Var mest dina långtdragande slutsatser om nazism som fick mig att reagera… (jag tycker inte heller han var lämplig)