Sprider jag också en Sexmask?


Ooohh.. Såå spännande! En sexmask..

En sak är då alldeles given. Kvällstidningarna har en enorm förmåga att skapa nya ord och begrepp, och se till att de får ett snabbt genomslag.

Expressen: ”- Har du fått upp den här bilden av flickan med handbojor i din pc? Varning. Då har du fallit offer för sexmasken Bropia, som just nu sprider sig bland användarna av Microsofts populära chatttjänst Messenger. – Om din datorn blir infekterad kan den stänga av brandväggen och antivirusprogrammen i din dator”, säger säkerhetsråd-givaren Joakim von Braun till Expressen.se.

Jag har fått upp bilden. Och nu har alla som läser min blogg fått upp samma bild.. :)

Själv använder jag inte Messenger, ICQ, Skype och andra liknande tjänster.

Men det beror mer på andra saker än sexmaskar. Jag har inte lust att vara tillgänglig hela tiden. Vill man nå mig så fungerar telefonen och epost. Ja till och med en gammal hederlig trappsnigel går att använda. Fast då måste man ju frankera sitt budskap.

Själv undrar jag hur många ord som går att kombinera med sex. Jag vet inte, men klart är nog att kvälls-
tidningarna är innehavare av det svenska rekordet i grenen.

(ehh..?)

Läs Expressens artikel!


Ett svar till “Sprider jag också en Sexmask?”

  1. Jag fick masken. Men har en mac (läs, riktig dator) så det hände ju precis inget mer än att jag fick en anledning att tala om för min kompis att inte klicka på allt som dyker upp hela tiden och att uppdatera sitt virusskydd lite oftare.