Spectator stänger av kommentarerna


Nu har Stockholm Spectator stängt av kommentars-funktionen. Troligen började fler än de närmast sörjande kommentera, och det tålde väl inte gossarna för de är väl beroende av sina supporters kan jag tro.

En av dessa supporters är väl Anders Engström som driver Dibbuk.se, Israeliskt.com och Socialdemokrati.se

Om Engström kan man nu läsa på Thomas Kriskrönikan, som van-ligt den mest grävande bloggen..

Läs Krigskrönikan om hot från Dibbuk – Simulev!

Thomas får väl snart sätta upp ett Paypal-konto så att alla vi som vill veta mer om dessa mystiska högerbloggare kan bidra lite till hans kostnader..


6 svar till “Spectator stänger av kommentarerna”

 1. Mycket hets är det, båda sidor skriker om vinklade medier o tar fram alla möjliga olika siffror för att stödja sin ställning.
  Skulle vara en minst sagt frisk fläkt att se nån blogg helt utan dogmatiska ställningstaganden.
  Passande nog har jag börjat fila på en sådan implementering, kanske skulle sätta igång på allvar?

 2. Du får nog söka efter en blogg som inte tar ställning för än det ena än det andra. Jo det finns en massa människor som bloggar om katter eller hundar och sådant. Kul för de som bara är intresserade av sådant. De fyller en funktion. Annars är det ofta rätt kul med viss polarisering, även om det spårar ur ibland.

 3. Det är rätt intressant att de stängt av kommentarsfunktionen. Orsaken torde nämligen vara uppenbar. De klarar inte av att bemöta saklig kritik!!
  Antagligen är det så enkelt. För när man kör med rent stupid argumentation så är det givetvis väldigt enkelt för någon med kunskap att visa hur fel de har. Alltså är lösningen att stänga av kommentarsfunktionen.
  Ett exempel är din tidigare kommentaren att det är mycket hets. Typiskt att inte våga ta upp tråden. I stället säger man något fullständigt intetsägande som inte säger någonting i sakfrågan. Jag har sett det förr och torde få se det igen.

  Det är ju likadant med Linders blogg i SvD. Han vågar helt enkelt inte låta andra kommentera eftersom han antagligen är fullt medveten om att han inte klarar debatten.

 4. hehe, givetvis. Det är dock irriterande när den mesta av kritiken mot motsatt håll går ut på att skrika att vänstern eller högern är idioter, det hjälper knappast nån, o det känns minst sagt barnsligt.
  Å andra sidan är det starka känslor på båda sidor, så det är förståeligt. Det är dock fortfarande jävligt tjatigt i längden.

 5. Eller oxo är det för att det är en judisk högtid Lasse!?

  SS har kanske besök av sina familjer, eller har själva åkt bort?