Sourze på väg att packa ihop?


Nu på morgonen fick jag ett fnitteranfall när jag kollade nättidningen Resumé..


Resumé:
”Förra Expressen-stjärnan Ulf Nilson, blir krönikör för nättidningen Sourze. I sin första krönika konstaterar han att Mona Sahlin kom till makten på grund av sitt kön.”

Att de väljer att skriva ”Förra Expressen-
stjärnan” kan de ha viss täckning för, men Ulf Nilsson kommer sannerligen inte att bli någon stjärna på Sourze. Personligen förstår jag inte alls att de släpper fram honom på den hemsidan eftersom han numer har gjort sig mest känd för sina mörkblå åsikter. Och märk väl – mörkblå är mycket snällt skrivet av mig.

Om Sourze haft något intressant material tidigare, och det har de väl, så har de i alla fall i mina ögon dragit ur proppen nu. Ulf Nilsson kan knappast vara en tillgång för dem, i vart fall inte då det fortfarande finns läskunniga besökare på hemsidan.

Andra bloggar om: , , ,

[tags]Sourze, Resumé, Ulf Nilsson, Politik[/tags]


6 svar till “Sourze på väg att packa ihop?”

  1. Ska den skriva på Sourze så kan de lägga ner den sidan. Han är ju inte riktigt riktig på en enda fläck Nilsson.

  2. Ulf Nilson kan inte vara en tillgång för nån. Grymt elak var jag nu men det kan inte hjälpas. Jag skyller på Annika. ;)

  3. Sourze och Knuff är i princip samma sak, den ena är webb 1.0 och den andra webb 2.0. Logiskt sett borde Sourze gå utför och Knuff gå uppför och logiken verkar ju ha rätt nu :)

  4. Ulf Nilsson är arrogant och fördomsfull. Om han ändå levererade sina fördomar med någon typ av elegans, hade jag kunnat tåla honom, men så är inte fallet. Sourze har gjort ett misstag, såvida Nilsson inte hela livet egentligen skrivit sådant han inte vill och egentligen ligger inne med tankeväckande och intressanta artiklar som måste ut, d.v.s. gör en omvändning.