Sorry Anja och Kim Martin!


Det här är vad som gäller och jag är övertygad om att 90% av landets befolkning anser att dessa grabbar ska adlas direkt, utan att passera gå!

Jag tillhör inte själv sportfånarnas skara men jag kan inte låta bli att le när jag ser Aftonbladets vinkling av denna historia. Det handlar om 100% nationalism och när det gäller fotboll och hockey så finns det hjältar ibland. Och det må vara hänt.

Att Foppa, Sudden & Co ska firas är självklart. Det är något som knappast kommer att överträffas än på många år..


6 svar till “Sorry Anja och Kim Martin!”

  1. Ja, och män som lade sig platt så osedvanligt strategiskt. För det var inte samma lag jag såg mot slovakerna som det jag sedan såg i de sista matcherna. Hurra för hjältarna!!!

  2. Adlas?? Majoris av dom betalar ju inte ens skatt i Sverige.
    Det var också kul att notera att den lille fjanten Leif Pagrotsky (miljonäran Leif) var uppe på scenen med OS-laget och försökte spegla sig i glansen, högst underhållande, han såg ut som ett barn med skägg brevid det resliga herrarna i laget – jag satte kaffet i halsen utav skratt.

  3. ”Adlas?? Majoris av dom betalar ju inte ens skatt i Sverige.”

    Då är det väl bekvämt att göra skattefrälse av dem officiellt :-)

    Visst är det hysteriskt hur dessa hockeymiljonärer som står så långt ifrån det olympiska idealet man kan komma hyllas så mycket mer än alla våra medaljörar som slitit ihop till sina medaljer utan att dra in några stora pengar.

  4. Det var fantastiskt kul med guld i herrhockey! Hela familjen tjöt, spelade trumpet och firade. Men för mig grumlas senare glädjen över OS-guldet i hockey lite grand av den orättvisa i uppmärksamhetsvolym gentemot samtliga guldmedaljörer. Själv tycker jag nog egentligen att det är lite häftigare att ta ett individuellt guld och ett silver som Olofsson jämfört med t.ex. Stefan Livs lilla hockeyinsats… men så är jag ju också genuint sportintresserad! Ändå ska han stå där och motta folkets (=35% gubbstruttar á la idrottklubbsordförande, 55%ungdomar som vill ha kul, 5% brudar av typen Marie Serneholt och 5% typ vanliga vuxna – djärv gissning!). Jublet handlar inte mycket om idrott tyvärr, precis som det inte gör det i de flesta idrottsklubbar i landet, heller. Det hade varit mycket roligare med ett gigantiskt firande av alla våra svenska framgångar! En liten improviserad helgdag för hela landet, kanske? Hur kunde Persson missa den chansen att vinna valet i förväg?