Skyll inte på mig, jag röstade RÖTT!


Några månader efter valet 2006 fick jag ett par sådana märken av partiet här i Haninge. Jag satte fast ett på jackan och ett på min rygga och jag fick massor av kommentarer.


– Vilket fint märke du har”, kommenterade folk dagligen. Jag försökte själv få tag i fler men det visade sig att Red Planet (Vänsterns Bokhandel) hade sålt slut på märken. Mitt sista märke gav jag till en man på fyrans buss i Stockholm eftersom han såg så ledsen ut när jag förklarade att de var slut. Men säg den sorg som varar för evigt. Idag fick jag beskedet att de åter finns inne så nu har jag beställt tio stycken så att jag kan ge bort till folk som suktar efter dem.


Vill du ha ett märke så finns det en länk nedan till Red Planet, de skickar dem i brev som jag har förstått saken, med ett inbetalningskort.


Andra bloggare om , , , , , ,

Beställ märket hos Red Planet, Vänsterns Bokhandel

[tags]RedPlanet, Vänster, Politik, Högern, Grottliberaler, Stureplanscentern, Rockmärket[/tags]


10 svar till “Skyll inte på mig, jag röstade RÖTT!”

  1. Bra grej! Jag ska också beställa och ge bort ett par efter jul. Innan får jag dem inte.

  2. Klart man måste beställa märken. Folk måste ju få se att man fortfarande är klar i huvudet:)

  3. Skylla på vadå? För att man inte kan göras ansvarig för avskaffandet av det himmelrike som rådde före sept 2006, eller? Eller det ännu bättre himmelrike som skulle ha uppstått om man lagt sin röst på Ohly, eller?

  4. Röstar man inte har man ingen rätt att gnälla sedan.

    Vid nästa val funderar jag på att fixa ett garnnystan för varje parti och slänga till mina katter – det nystan som är minst sönderrivet blir det parti jag röstar på. Då får alla här hemma vara med och bestämma!