Ska flera gå från Expressen?


Expressen tillhör knappast de tidningar som jag själv skulle betala 50 öre för ens.

Det är en bisarr skräpprodukt vars innehåll är utomordentligt slätstruket i den mån det inte är helt förljuget.

Det var inte många dagar sedan de ljög ihop en historia om ”Usama Bin Ladens män i Stockholm..”. Dagen efter fortsatte de valsandet och hävdade att de varit i kontakt med Al-Qaida och ledande företrädare sagt att ”Det räcker inte med en ursäkt..”

Det vore välgörande om alla missnöjda journalister hade ekonomiska möjligheter att ägna sig åt sitt yrke i stället..


4 svar till “Ska flera gå från Expressen?”

 1. Själv skulle jag vilja ha betalt för att läsa smörja. Med ett undantag: Som fått den sällsynta utmärkelsen ”Dagens Bästing: NATALIA KAZMIERSKA” på Leo Kommenterar. ett litet citat ”I en rättvis värld skulle Lottie Knutson faktiskt få stoppa upp sin autopilot någon annanstans.”
  Efter 24 timmar gick ansvarig utgivare ut och bad om ursäkt till höger o vänster.. och dementerade.. Det enda vettiga som stått i Expressen på decennier!

 2. Ja det var pinsamt. Jag läste oxo den artikeln och insåg att tjejen fått saken exakt rätt, och kunde formulera sig.

  Sedan: Plopp!

 3. Hallå ja!
  Varför är historie och arkeologdebatten så centraliserad i Sverige. Om man funnit ett vikingasvärd i Birka så hade det utbasunerats över hela världen. Nu för en vecka sedan fann man en brakteat troligtvis från folkvandringstiden med runor på den. Inget budskap kunde utläsas, det verkade vara klotter av någon ej runkunnig person som försökte efterhärma ett romerskt guldmynt. Detta är en sensation! Men fortfarande står det ingenting i tidningarna. Försöker Historiska muséet mörklägga fyndet eftersom man är rädd för tjuvar?

  Håkan i Lund