Sharon vaknar nog aldrig mer


Trots att man gör vad man kan för att väcka den sjuka Sharon så vaknar han inte upp ur sin koma.

Man har tagit till sådana knep som att tillaga mat i hans närhet så han ska känna dofterna, Sharon är som bekant en extremt matglad person. Man har dessutom spelat ett antal stycken av Mozarts musik för honom men det hjälper uppenbarligen inte.

JP: Doctors at Hadassah Ein Kerem Hospital in Jerusalem met Friday morning to discuss Prime Minister Ariel Sharon’s neurological condition, which remains serious but stable. However, some hospital sources have expressed concern that Sharon still hasn’t emerged from his coma despite the gradual discontinuation of anesthesia over the last few days. The prime minister’s weight and the traces of anesthesia remaining in his system could be affecting the rate at which the prime minister wakes from his medically induced coma.

Man hävdar att svullnaden i hjärnan har gått ner och att man sett att hans reflexer fungerar men det är väl i princip allt.

Om det var igår minns jag inte, men han hade uppenbarligen ett rejält förmaksflimmer som de nu lyckats häva.

Men oddsen för att han någonsin ska resa sig upp igen är nog i det närmaste rent astronomiska i nuläget. Således kan nog Haagdomstolen inte förvänta sig att han levereras dit utan han kommer undan tyvärr..

[i] Jerusalem Post om Sharon


3 svar till “Sharon vaknar nog aldrig mer”

  1. Det är i och för sig synd att han slipper undan sitt rättmätiga straff, men världen blir åtminstone en massmördare fattigare. Inte för att det kommer att göra någon skillnad, när det finns tusen likadana mördare som står i kö för att ta hans plats.

  2. Det är säkert riktigt att karln gjort sig skyldig till saker som inte luktar direkt gott. Men den trista följden av hans frånfälle kommer nog tyvärr bli än mer kaos i regionen och en chans för extrema knäppskallar på båda sidor att få in sina fula nunor i politiken igen.

  3. Sharon som i decennier brutit mot varenda humanitär regel, och konsekvent förhindrat någon utveckling rörande israel/Palestina som han själv inte har kontrollerat, kan nu inte ens påverka sin egen situation.
    Det är sannerligen ödets ironi….