Sekten Livets Ord ljuger och trotsar Gud


Den religiösa sekten Livets Ord ljuger ogenerat när det passar deras syften. På sin hemsida har de en avdelning som de kallar ”Israelrapport” där de utan blygsel torgför lögner om palestinier.

Nedanstående uppgifter handlar om Hamas i Gaza och är påhittade av Mossad, alternativt av den israeliska underrättelsetjänstens egen propagandaorganisation Memri. Här är språkröret Jewish Telegraph Agency (JTA) men att återge lögner är likafullt lögn.

Livets Ord: ”I dag består den 15 000 man starka styrkan av människor som har utbildats i Iran och Syrien och som har den senaste militära utrustningen, så som utrustning för mörker-
seende och pansarbrytande missiler. Dessutom kämpar de som en disciplinerad armé och har byggt bunkrar, tunnlar, utrymmen för granatkastare, observationsposter och flyktvägar, rapporterar Jewish Telegraph Agency (JTA). Enligt en israelisk underrättelseofficer, ”fingeravtrycken från Iran och HisbAllah är överallt”.”

Att Livets Ord ger sig till att ljuga öppet för att på det sättet föra israels talan i propaganda-
kriget är oroande. På det sättet politiseras det kristna budskapet man säger sig ha och man kan fundera över vilket som är det viktigaste för sekten, att predika guds ord eller att ljuga av politiska skäl.

Det är givetvis en omöjlighet att vare sig Syrien eller Iran skulle ha försett Hamas, som är dem som avses i texten, med utbildning i sådan omfattning. Likaså är det i praktiken omöjligt att smuggla in militär utrustning i Gaza i någon större omfattning. Det hela är i stället ett led i att svartmåla Hamas, Iran och Syrien, en politisk handling.

Inte för att jag minns Guds budord, men heter det inte att man inte ska bära falskt vittnes-
börd? Uppenbarligen bryr sig inte sekten om det som inte passar för stunden. Man kan undra

vilka fler av Guds bud som de bryter mot när det passar. Nu berättar Dagen att sekten överväger rättsliga åtgärder mot en spelfilm som utpekar dem som mördare och homofober.

Troligen skulle pingströrelsen tjäna på att ta avstånd från Livets Ord.

Källor: Livets Ords lögner Dagen

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

[tags]Livets Ord, Ulf Ekman, Religion, Sekter, Religiositet, Knutbysekten, Scientologikyrkan, Fundamentalism, Bedrägeri, Bluff, Politik[/tags]


20 svar till “Sekten Livets Ord ljuger och trotsar Gud”

 1. Kan man inte förbjuda sådana sekter så kan man väl ändå hindra dem från att driva en egen friskola?

  De som kritiserar Ekman och hans pack sägs tjäna djävulen…

  De är sjuka!

 2. Detta är ju en amerikaniserad variant av ”kristendom” med nära band till de ”kristna” sionister varifrån Bush & Co hämtar inspiration till sitt hat och sin avgrundskult. Därför är det knappast förvånande att de för apartheidstatens talan.

  Det kan ju i praktiken vara fullt möjligt att folkmördarenklaven och dess ”kristna” anhängare delvis har rätt i sak jag menar, det vore ju idiotiskt av de länder och folk som dessa makter så öppet hetsar fram ett storkrig mot, att bara sitta still och vänta på att bli utplånade.(kristna och kristendom här inom citationstecken eftersom denna religion förespråkar kärlek, inte hat mot en eller flera etniciteter.)

 3. Eller den befängda sammanslutningen ”Maranata” som varje år tillåts torgföra sina människofientliga åsikter på bokmässan i Göteborg då. De har alltid en stor vepa i montern där det står ”Låt inte homosexmaffian skrämma dig” och andra slagkraftiga paroller som verkar framtagna i samarbete med SMR eller Nationaldemokraterna.

  Usch, de här ”kyrkorna” ger mig kalla kårar. Jag är övertygad att om Jesus levde idag så skulle hans ”Huggormsyngel, jag känner er icke!” ha riktat sig till folk som Ekman och för den delen Molle Lindberg!

 4. När man stängde gränsövergången mot Rafah, upptick antalet som väntade i månader på att åter få komma hem till Gaza till 6000. Ca 2000 av dem var sjuka, så sjuka att de behövde specialist vård utomlands. Och mycket riktigt, en del av dem, dog av canser, hjärtinfarkt och hjärnblödningar, och kom aldrig hem.

  Om vi räknar bort antalet sjuka, antalet barn, gamla, studenter och utlandsarbetare som fastnat i Rafah, skulle det inte bli många kvar som var ”terrorister” som skulle få utbildning någonstans. Om man inte räknar Universitet I Europa och USA till terroristanläggningar.

 5. Om Hamas hade haft en välutrustad 15 000 man stark armé så hade de väl ändå använt den till något annat än att gömma den under marken…

 6. Livet ord är en församling av sionister och rasister som använder kristendomen som ett täckmantel
  Denna församlingen underkasta sig Israel och propagerar för Israels folkmord på plaestinierna
  Ekman smutsar ner kristendomen och försöker framställa Jesus som om han vore en rasist
  Ekman har inte protesterat när Israel bombade kristans heligaste plats Jesus födelse kyrkan i Bethlehem 2002 och dödade en italiensk präst inne i kyrkan
  Ekman och hans company är en katastrof för Gud , kristendomen och de goda kristna människor
  Om Jesus har levt då skulle han har förbannat de i evigheten

 7. Björn Lennart, jag kanske är ovanligt dum men jag förstår inte dugg, är det tungomål du sysslar med?

 8. Låt oss istället bena upp vilka delar som är lögner. Utan tvekan har Hamas tusentals människor de kan räkna in som ”armé”. Beväpningen är dock mycket varierande. Det är inte troligt att Syrien och Iran utbildat dem, men att Hizb´Allah gjort det är väl ganska klart. Och det ska de naturligtvis ha en eloge för.

  Några av dessa har utrustning för mörkerseende som helt lagligt beställts från USA. Det är samma typ som den israelerna använder. De har ”operationsposter” vid gränsen till Gaza, för att se efter israeliska intrång, och självklart har de flyktvägar. Tunnlar är en klassisk metod för smuggling och har använts i åratal. Pansarbrytande missiler och bunkrar med utrymmen för granatkastare verkar vara den del som är lögn.

  Samstämmiga uppgifter, som jag faktiskt tror på, säger att Hamas fått militär träning och visar långt större disciplin än man tidigare gjort. Intrång i Gaza bemöts på samma sätt som intrång i Libanon, även om beväpningen är långt sämre.

  Mindre utrustning är inte alltför omöjligt att smuggla in just nu via Egypten. De egyptiska soldaterna har usla löner och tar gärna lite pengar vid sidan om. Större saker är dock givetvis en omöjlighet.

  Så för en gångs skull tyckte jag inte att Livets Ord verkade ljuga, snarare komma med rejäla överdrifter.

 9. Beskrivningen verkar passa ganska bra in på den beväpning som hizbolla har, men det finns väl inga bevis för att något liknande har kunnat byggas upp inne i gazaremsan.

 10. alltså kan man verkligen sjunka så lågt?
  hezbollah besegrade israel med 2000-3000 man i öppen och bergig terräng
  borde inte 15000 palestinier med samma vapen kunna kasta ut zionisterna ur gaza? de gör inte det för att de inte har dessa vapen som det beskrivs där.
  @david
  beskrivningen är helt och hållet rätt när det gäller hezbollah men lång långt ifrån hamas. förmodligen har hezbollah mycket bättre vapen och utsikt än det som beskrivs här

 11. ”Borde inte 15000 palestinier med samma vapen kunna kasta ut zionisterna ur gaza?”

  Jo. Och det gjorde de.

  Faktum är att Israelerna drog sig ur Gaza därför att läget blev ohållbart, inte därför att de ville det. Idag tvekar de med att göra stora intrång in i Gaza därför att motståndet de nu möter på är större än det tidigare varit.

  Därmed inte sagt att de är lika bra beväpnade som Hizb’Allah. Alla såna uttalanden är klart skrattretande. Men de har bättre beväpning och disciplin nu än de tidigare haft.

 12. hampus
  det jag ville komma fram till är att om 15 000 palestiner hade fått samma utbildning som hezbollah och samma vapen som hezbollah så borde de kunna till och med gå in i israel och inte bara göra IDF tveksam. de borde kunna skapa en världslig helvete för israel

 13. Zulgarnian
  Det ska Hamas ska akta sig för!

  I Libanon så slogs Hizbollah på hemmaplan, man hade både fördel i terrängen, och ett omfattande bunkersystem.
  Hamas har ingendera, och skulle raskt förpassas till evigheten om man försökte med något storskaligt

  Som vanligt så handlar det om att överdriva Hamas/Hizbollah/ Irans farlighet .

  I övrigt så kan jag bara hålla med Hampus.

 14. hampus, nej hezbollah kan skramla ihop som högst 4000 och det är det högsta siffra jag har hört, visst kan de får upp till 20000 men endast några tusen av de kan slåss.
  hezbollah gich ut tidigt ut med att man inte vill ha några ick hezbollah soldater i sina led för de skulle vara i vägen.

  gurdian
  hamas har nog inga planer på att gå in israel, för det finns ingen grund. palestinier skulle inte klara av det förutom i madame terror:)
  men en sak israel har inte ens försökt visa iran som en farlig motståndare, endast en galen motståndare. snarare vill de öka moralen med att visa iran som svag men galen

 15. Så mycket illa Livets ord har gjort genom att ta ställning för JUDARNA och ställning mott Mussiner. GUD tog aldriog ställning för eller emot han vissa genom sin son JESUS KRISTUS en helt annan väg han dog för alla oavset tro Religion eller avsaknande av tro och Religion.Man har objecktiviserat JESUS och glömt bort hans budskap omvänd eder och tro på GUDS rike.Det som händer på Livets ord Knuttby m.m skulle aldrig kunna hända om man levde i daglig omvändelse erkännde sina synder inför varandra.Och levde efter hans Budskap inte i egen krafft utan i hjälparens kramt GUDS ANDE som är Sanningens Ande Renheten och osjälviskhetens Ande och där med Kärlekens Ande.Men Antikrist rörelsen Livets ord tycks få jobba ostört. Och varför inte dom är ju bara en del av den (så kallade Kristan trosgemenskapen) som lever i själviskhet ochorenhet oärlighet och kärlekslösshet.) Vänd om lått inte Jesus säga gå bort från mig jag känner er inte. Lått istället GUDS Kärlek växa i dig och bli en JESUS lärjunge det är tid för omvändelse. Även Livets ord medlemar och så kallade fundamentalist Kristna kan omvända sig liksom vi alla andra. GUDS frid

 16. Förlått alla stavfel jag är väll som Johanes inte skolad av folket. Men mitt budskap är knivskarpt alla människor bör i Kristus Kärlek älska varandra och om de är våra finende så bjud dom på något att äta och dricka

 17. Lars
  jag älskar alla människor även om han är min fiende vill jag inte honom ont MEN anfaller han mig eller mitt hus, låter jag mitt vrede få utlopp tills jag är död eller han ger upp. kan inte bjuda in den person som vill döda mig och mina kära eller utplåna mitt hus