Säg Sheehan och Bush blundar med öronen


Till min förfäran inser jag att detta inlägg är dagens tredje och att Bush är på tapeten i samtliga. Fast egentligen bara i ett av de två tidigare..

Möjligen håller något efterlängtat på att hända i USA. Den tidigare helt obefintliga fredsrörelsen är inte längre obefintlig utan har börjat röra sig.

Folk börjar undra varför amerikaner måste dö..

SvD: ”Demonstranter har satt 500 vita kors längs uppfarten till president George Bushs fritidsställe, ranchen i Crawford i Texas. På vart och ett finns namnet på en soldat som dött i kriget mot Irak. Det började förra veckan med att Cindy Sheehan slog sig ner utanför Bushs ranch. Hon är mor till en av 1 840 USA-soldater som hittills dött i Irak och begär att presidenten tar emot henne. Om han inte gör det i Crawford följer hon med presidenten till Vita huset, när han återvänder, har hon sagt. På lördagen var demonstranterna mot kriget upp i nära 1 000.”

Lennart på DPU skrev om henne redan i torsdags och förde fram tanken på att Bush skulle låta arrestera henne. Nåå, det har inte skett än, men han vill nog..


Ett svar till “Säg Sheehan och Bush blundar med öronen”