Så här ska (fp) hållas – Dagens Bild


Jag vet inte vem som är fotografen men bilden lär ha cirkulerat internationellt. Det visar möjligen att vårt lilla tynande folkparti gjort sig illa känt på fler ställen runt vår jord.

Det är väl i och för sig inte så konstigt så mycket som de håller på att trixa med spioneri på andra politiska partier och liknande. Förra valet bestämde de att de skulle ta massor av väljare från sina borgerliga kollegor, och se hur det gick. Men bilden på dem är bra, visst är den?

Andra bloggar om: , , ,

[tags]Dagens Bild, Folkpartiet, Spionskandalen, Politik[/tags]


6 svar till “Så här ska (fp) hållas – Dagens Bild”

  1. Bilden förestaäller i alla fall snömakaker (Macaque Fuscata) från norra Japan (hokaido). De sitter i varma källor och håller sig varma. Och Japan är ju välkännt för sina politiska skandaler, främst inom det liberaldemokratiska partiet.

  2. Inte hade jag en aning om att Jinge gillade folkpartister.
    Förvånansvärt ädelt av honom att önska att folkpartiet får hålla till i den sköna värmen när det blåser vinterkallt runt alla andra.

  3. Jag har en undran? Vart har alla socialliberala folkpartister och miljöliberala centerpartister, som fanns i Westerbergs och Johanssons partier i början av 90-talet, tagit vägen? Har de också emmigrerat till något vattenhål?

    Och varför och vart kommer alla dessa ultraortodoxa högerungdomar i deras ungdomsförbund ifrån?

  4. Håller med Fredik. Hur hyggligt som helst av Jinge att låta folkpartisterna ha det skönt i värmen när det blåser snålt ute!