Robert Aschbergs affärer med knarkhandlare!?


Under några dagar har jag följt nyheterna om den döde
Tore Ferdinand Pettersson på Expressens hemsida.

Idag har de en artikel där en knarklangare som heter Alexander Iganius framträder och hävdar att TV-kändisen Robert Aschberg ska betala en skuld på 5,5 miljoner kronor.

Läs om Aschbergs skuld!

Han hävdar där att Tore Ferdinand Pettersson gett honom tre checkar på sammanlagt 43 miljoner kronor. Checkarna är utställda av Robert Aschberg. Samt att en också är undertecknad av Pettersson.

Antingen har Expressens journalister en monumental oförmåga att skriva begripligt, eller så ligger här en hel kennel begravd. För någon rätsida på den här historien får jag då rakt inte.

Expressen: ”Aschberg ville också ha tillbaka sex checkar på sammanlagt 520 miljoner kronor som han gett Pettersson.””18 november berättar Robert Aschberg i Expressen att han lånat Tore Ferdinand Pettersson pengar för att kunna göra ett stort journalistiskt avslöjande.”

Ett journalistiskt avslöjande värt NITTON miljoner ??

Varför går inte det stora mediedrevet om att Aschberg skrivit ut checkar på 520 miljoner? Är resten av medierna tysta bara för att det rör en av deras egna?

Robert Aschberg är uppenbarligen involverad i affärer med kriminella. Hur kommer det sig? Och vad är det för slags affärer? Varför talar inte Aschberg ur skägget?


4 svar till “Robert Aschbergs affärer med knarkhandlare!?”

  1. Ja inte vet jag. Men det är märkligt att Aschberg plötsligt visar sig inblandad i affärer med grovt kriminella. Han säger att han kanske borde skriva en bok om detta, men jag fattar inte hur det kommer sig att han inte tar bladet från munnen och berättar.