Reinfeldt har polisanmält mejlen


Nu har i alla fall valrörelsen startat på allvar. När högerpartierna misslyckades med uppgiften att få publicitet när de hade ett ”konvent” så tar man nu till nya metoder.

SvD: Sent på söndagskvällen ringde Fredrik Reinfeldt till Norrmalms polisstation och gjorde en anmälan om förtal, uppger Mårten Wennberg vid moderaternas presstjänst… …Reinfeldt valde att polisanmäla i takt med att nya avslöjanden under helgen förvärrade situationen drastiskt, enligt moderaternas partisekreterare Sven-Otto Littorin. – Skandalen växer, i bloggar och nya språkbruk som går igenom på flera platser. Det är riktigt olustigt. Det kan tyda på en organiserad kampanj, säger Littorin.

Jag tycker att det är rent underbart charmigt. Om någon av besökarna har moderata ungdomsförbundets bilder kvar från senaste valrörelsen med Palme som en av deltagarna så maila dem till mig, snälla!

Det kan också vara på sin plats att granska högerpartiernas hemsidor och bloggar under lupp nu. För när de försöker inbilla allmänheten att sossarna är de värsta förbrytarna så kan det vara på sin plats att faktiskt granska dem.

Tänk bara på Kristdemokraternas Hans C Petterson med sin Jihad-blogg i Malmö. Lyckligtvis sjunker hans besökssiffror ordentligt, men inte ska väl högern komma med pekpinnarna? Vill du inte kommentera öppet här så maila mig för jag vill ha tips om deras hatkampanjer!


5 svar till “Reinfeldt har polisanmält mejlen”

 1. Det tycks vara omöjligt att hitta hatbilderna av Palme som MUF klistade upp över hela stan. Undrar om Kungliga biblioteket har dem kvar? De ska ju samla på allt som trycks.
  Spåren är väl igensopade! :-)

  Likaså verkar hatannonserna från Gio Petré och Alf Enerström omöjliga att hitta.

  Fast vi kommer ju ihåg hatkampanjerna ändå.

  Det är rätt lustigt att de partier som spridit mest hatkampanjer nu framstår som offer när de i själva verket är de som visat vägen hur en hatkampanj går till. Dessutom visste ju ingen allmänhet om att det pågick några brevutskick med påståenden eller ryktesspridning förrän de gavs offentlighet genom (m):s agerande.

 2. Jag undrar om jag inte har sett några av dessa bilder och annonser i någon av de böcker jag läst om Palmemordet. Ska nog kolla i hyllan och på bibblan. Men det är komiskt att se bilden i SvD. Har ser såå ledsen och oroad ut lille Fredrik..

  :-)

  Men det är klart att bilderna oxo finns på nätet. Det gäller bara att hita rätt sökord. palme nidbild funkar inte tyvärr..

 3. Palme var briljant, men också rätt elak. Det är väldigt lätt att börja hata en sådan motståndare, och därefter demonisera honom. Sånt kräver självövervinning för att stå emot. Muf, som de såg ut på 1980-talet, är kanske inte bästa exemplet på sådan självövervinnelse. Men det har runnit en del vatten under broarna sen dess.

  Att karikera Reinfeldt är naturligtvis OK. Det MÅSTE vara OK. Den famösa bilden med varulvsmasken ligger på den godkända sidan, det tycker iaf jag.

  Men att spamma ut hatmail à la Lindström får underkänt av mig, och jag hoppas innerligen att alla håller med.

  mvh/Janne Garefelt

 4. Stor Muppen Fredrik Rainfelt gör sig bara till åtlöje.Ok,förtals-mailen är ju en sak,men nid-bilder skall han väl tåla.
  Skulle tillägga att den målning som fanns till beskådan i Aftonbladet eller var det expressen för någon dag sedan (var det någon som såg tavlan)som föreställde vår Stadsminister i en ytterst pinsam situation!
  Mycket bra jämförelse tycker jag.