Penningdepå-rånet kan ha gett rekordbelopp


Jag har för mig att rånet vid Arlanda gav minst 40 miljoner, men det här han vara större eftersom bankerna oroar sig för löneutbetalningarna.

Vad/Hur/När vet vi ännu inte eftersom polisen lagt locket på. Det vi vet är att några har berikat sig ordentligt och att de troligen är mångmiljonärer idag.

Gärningsmännen, för det är nog män, kan vi anta ingår i den yttersta kriminella eliten i landet men den här typen av rån tillhör de som i alla fall delvis blir uppklarade även om inte bytet kommer till rätta.

Hur mycket pengar krävs det för att leva gott och hålla sig undan polisen till brottet är preskriberat?

10 miljoner? 25?


Så här gör de med sina slulna bilar..

Jag har inte en susning men jag kan konstatera att nu kvällsblaskorna har fått en riktig nyhet att skriva om för ovanlig-hetens skull.


5 svar till “Penningdepå-rånet kan ha gett rekordbelopp”

 1. Att de bränner bilar gillar väl du som miljösnubbe. Men skulle du nobbat 25 millar????

 2. Hmm.. Jag skulle inte nobba 25 miljoner. Jag har tämligen klart för mig vad jag skulle göra med en sådan penningpåse.

  Men måste man hota och skrämma folk så spelar påsens storlek noll roll, oavsett hur många sedlar som ligger i den.

  Lura Wall Enberg på den summan vore kul i kubik, men skrämma folk så att de blir sömnlösa är inte min bag..

  Om man säger så..

 3. Förmodligen ett insiderjobb. Hur skulle de annars kunna veta exakt vart de skulle sätta in stöten med den stora maskinen? Jag hoppas de åker fast. Fort som attan. Brott ska inte löna sig.

  Annica

 4. Självklart är det insider jobb , tänk dej låt oss säga x antal minuters jobb och ditt liv vänds om till ett underbart jobblöst liv i lyx , behöver aldrig bekymra dje överde ekonomiska, utan bara sätta dje på ett plan till ett annat land och bara njuta resten av livet !