Är detta SJUKT eller är det SJUKT ???


Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).

Aftonbladet idag: ”Mijailo Mijailovic har haft något av vipstatus på Kronobergshäktet. En korridor har avdelats med en speciell vägg. Där bakom har han haft sina fem celler inredda för olika ändamål. Han har kunnat gå emellan dem som han har velat. En har han bott i. De övriga har han använt som rökrum, besöksrum, ett litet pentry, ett tv-rum där han intresserat följt nästan alla sportsändningar på tv. Hans dörr har aldrig låsts och han har fått gå och lägga sig vilka tider han önskat.”

www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,535700,00.html

Jag förstår inte det här alls! Om man mördar ”Märtha Hult” i Hökarängen med en morakniv på ett varuhus i city, ja då får man ensamcell på ”Hotell Gripen” (kronobergshäktet) fram till att man ska sändas till lämplig anstalt. Men använder man kniven på en utrikesminister, ja då får man en hel avdelning?

Varför begriper jag inte detta? Är det något fel på mitt förstånd?


7 svar till “Är detta SJUKT eller är det SJUKT ???”

  1. Jag fattar ingenting. Ska den där juggen ha sådan service? Ska han dessutom nu flyttas till en avdelning med små söta sjuksyrror som förstår honom…………………………………….? Dödstraff!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Nej det är snarare ”Mijailo Mijailovic” som är sjuk, och som får vård.
    (hur man nu inte kan vara sjuk för att utföra mord)

  3. Ingen tvivlar väl på att idioten är sjuk. Men det gäller väl alla mördare som sitter häktade?

  4. Så har de lyckats öka föraktet för svenska myndigheter i allmänhet och kriminalvården i synnerhet. Grattis! Korkade tjänstemän…

  5. Jag trodde att de hade platsbrist på häktena. Två intagna per cell, osv.
    Det här är förstås gefundenes Fressen för konspirationsteoretikerna.

  6. Jag begriper inte heller vad det här handlar om. Om man mördar en politiker får man uppenbarligen en massa fördelar på olika sätt. HUr i helvete fungerar svensk kriminalvård?