Pusta ut Annika Billström, oroa dig inte!


Borgarrådet Annika Billström och hennes partikamrater behöver nog inte oroa sig för det kommande valet.

För trots trängselavgifter och en bitvis vass opposition så har de bevisligen ett stort försteg framför moderaternas alternativa kandidater.

Själv är jag ju gammal i knarksvängen och, precis som Kristina Axén Olin motståndare till sprututbytesprogram för narkomanerna. Det är ett sätt att legitimera missbruket i stället för att störa det.

Och man ska, enligt min uppfattning störa missbruket för att på det sättet hjälpa narkomanerna att bli motiverade att söka hjälp.

Men det Axén Olin uppvisar för sina väljare och motståndare är inget annat är ren och skär dumhet.

Man kan knappast, inte ens med bästa välvilja i världen, anse att hennes uttalande i sitt veckobrev tyder på en begåvning som kan nå fram till en borgarrådspost.

Tror man att knarkarna i Brasilien, Kina, Uzbekistan, USA, Mikronesien och Långtbortistan kommer att resa till Sverige för att man kan få fria sprutor i Stockholm så visar man med all önskvärd tydlighet att man inte bör få förtroende av medborgarna i kommande val..


7 svar till “Pusta ut Annika Billström, oroa dig inte!”

 1. Samma själ som du själv har, när du radar upp de possitiva sidorna. Fast tyngden på mina åsikter är lite högre.

  Då väger ja sidan ner för mig. GP

 2. ja´vet!

  Det finns inte en käfft som vill ta i det där folket med tång.

  Allt är bara löst pladder från val till val lovas de här grupperna stöd och tak över huvudet, vad händer? INGENTING.

  OK ett argument är, nästan alla knarkare kommer att bli dokumenterade, så att det kan bli möjligt att sätta in åtgärderder när man ser deras misär. Långt långt ifrån alla har en socialsecreterare att ty sig till:-(

  Va fan spelar det för roll om dom har rena sprutor för vår del

  Det kan ju vara ett sätt för knarkarna att slippa bära på massa sjukdomar, som de inte behöver ha och smitta mellan sig
  i siana egna led så att säga.

  Att behöva gå med flera typer av hepatit och Aidsrisk är vål omänskligt. Sånna symtom är ju extra jobbiga att bära på när temperaturen ute kryper ner mot de 25 minisgraderna.

  Mina argument är männskliga, dina är naiva.

  GP

 3. Självklart bör missbrukarna få tillgång till rena sprutor. Får de rena sprutor så minskar smittspridningen och samhället får regelbundna kontakter med dem så att man får koll på hur många de är, vilka de är och man kan försöka motivera dem och ge dem information. Det som skall bekämpas är deras möjlighet att få tag i narkotika, inte möjligheten att få rena sprutor.

 4. Idag fattades beslutet om att dela ut sprutor för narkomaner. Artikeln i DN säger bland annat:


  […] vad gäller att hindra smittspridningen smittades förra året 14 injektionsmissbrukare. 13 av dem i Stockholm, som inte har något sprututbytesprogram. Ingen smittades i Skåne, där försöksverksamhet har pågått i nästan 20 år, tillägger han.