Problemen med Bloggtoppen fortsätter


Bloggtoppens funktion fortsätter att förbrylla. När jag kikade för en timme sedan hade min blogg haft drygt 500 unika besök enligt BT.

Nu har den på en timme fått ytterligare 1800 unika besök om man får tro BT. Så är det givetvis inte, det är söndag vilket innebär att hela söndagsdygnet kommer att resultera i mellan 2000 – 2500 sidvisningar varav högst 1200 unika besök. Men enligt Bloggtoppen har min blogg haft det sedan den nollställde räknaren för fyra timmar sedan ungefär.

Tittar man på Bloggtoppsbloggen på http://webmaster.bloggtopp.com/ för att få information så var den sista noteringen där skriven någon gång i mitten av augusti.

De ökända bloggspammarna bakom de s.k. ”Blogrankers” har inte samma problem som BT, möjligen beroende på att de har väsentligt färre ”kunder”. Men jag tippar att någon inom kort kommer att sätta upp en konkurrerande verksamhet, en ny sorts Blogglista eftersom koden är tillgänglig för den som så önskar.

Koden är tillgänglig för alla och dessutom är den fri för den mindre varianten av system. Den finns på: –>

http://evo-dev.com/products/evotopsites/ och det skulle inte förvåna mig om någon eller några redan är på väg att starta något liknande. För när den stora Bloggtoppen, som totalt dominerar marknaden av den typen av tjänster fallerar, ja då smids det nog planer i buskarna…

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]Bloggosfären, Bloggtoppen, Räknare, Topplista, Datastrul[/tags]


4 svar till “Problemen med Bloggtoppen fortsätter”

  1. Jag försökte ju påtala problemen för dig för över två månader sen, men du ville inte lyssna ;)

    Bloggtoppen är ändå död, det är bara Bloggportalen som räknas nu.

  2. Mja jag vet inte, spelar ingen större roll. Det är under alla omständigheter fel på BT och jag har tagit väck den här bloggen tills vidare.