Problem med telefonförsäljare – Video


Jag drabbas ibland av telemarketingföretag som ringer för att sälja saker. Det utan att jag står i telefonkatalogen, det tycks som om de bara chansar och ringer nummer efter nummer.

Jag ska inte överdriva, men jag har skrivit om det förut ett par gånger. Nu har jag hittat en metod som har vissa kvalitéer som jag gärna delar med mig av. Riktigt underhållande faktiskt…


Andra bloggar om: , , , ,

[tags]Telemarketing, Telefonförsäljare, Telefonterror, Reklam, Försäljning[/tags]


4 svar till “Problem med telefonförsäljare – Video”

  1. Genom spärregistret NIX-Telefon kan konsumenter göra känt att de inte önskar få marknads-, försäljnings- eller insamlingssamtal per telefon.
    Det funkar till 95 procent.

  2. Det var en som ringde hem till mig och ville att jag skulle byta telefonbolag. Först sa jag att jag är inte intresserad av att köpa något, men hon frågade ändå vilket telefonbolag jag använder. Då sa jag till henne att det borde ju hon veta eftersom hon ringer mig. Då sa hon att hon inte kan se det. Då sa jag att då får hon ta reda på det utan min hjälp. Då bröt hon samtalet.

    Jag tror inte att en produkt kan vara så bra om man måste ringa hem till en för att sälja produkten.

  3. Det är viktigt att man aldrig använder orden JA, JAG, JASSÅ eller andra ord som börjar på JA när man blir uppringd av sådana där typer. De spelar in samtalen och redigerar dem efteråt så att det låter som om man tackat ja till deras erbjudande. Det har många fått erfara.