Plocka ut tänderna på liken, skriver Expressen


Expressen berättar att man nu kan börja frystorka de avlidna vilket är en både praktisk och miljövänlig metod.

Fakta: [Tekniken, kallad promession, innebär att 70 procent av vattnet som människan består av tas bort. Sedan fryses kroppen ner till 196 minusgrader, vibreras till ett pulver som läggs i en kista av majsstärkelse och grävs ner ytligt på kyrkogården. Inom sex månader är både kropp och kista mull.]

När nu högeralliansen vunnit valet så kommer ju alla gamla och sjuka få väsentligt mindre i plånböckerna vilket på sikt givetvis begränsar eventuella miljöskador när gamlingarna ska frystorkas. De kommer att vara väsentligt magrare då det är dags för pulverisering. Man kan till och med förmoda att de inte längre blir lika gamla vilket gör att frystorkningsindustrin kommer upp i omsättning relativt snabbt.

I takt med den sociala nedrustningen och satsningen på ”arbetslinjen” så kommer antagligen sjukpensionerade och ålders-
pensionärer som inte kan arbeta erbjudas fri frystorkning och begravning under förutsättning att de avslutar livet frivilligt. De som väljer att självdö får själva stå för frystorkning och begravningskostnader.

Möjligen kan den som anmäler sig snabbast bjudas på lunch dagen innan begravningen av Sven Otto Littorin, något som visat sig populärt i tävlingen Sveriges Bästa Arbetare.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]Frystorkning, Begravning, Högerregeringen, Miljö, Flytande Kväve, Mull, Döda, Politik[/tags]


3 svar till “Plocka ut tänderna på liken, skriver Expressen”

  1. Vilken rubrik Expressen har. Den har ju ingen som helst koppling till artikeln. Jag kan trösta dig med att kremation och gravplats är fritt i Sverige. Detta täcks av begravningsavgiften.

  2. Nja bla amalgam skall ju tas bort och det enda(?) stället där det finns är i tänderna. Men jag tror snarare rubriken är var satt så där för att man skulle få helt andra kopplingar. Kopplingar till en tid när det inte var amalgam som plockades ut ur tänder på döda.

    Att vi har dåliga tänder är en sanning med lite modifikation, alla har det inte. Jag är övertygad om att alla i exemplevis regeringen har bra tänder.