Persson låtsas känna igen någon, nu igen..


En standardbild från ett snabbt fototillfälle. Persson fick säkert bara 15-20 sekunder på sig för att bli fotograferad och drog då till med en klassiker.

Han pekade ut bland fotograferna som om han kände igen någon och skrattade.

Skrev jag om bilden på Persson och Bush..

Så här skrev en av de som kommenterade det inlägget som f.ö. finns att läsa här:

”Visst kan det vara som du säger, men om jag säger att det var jag som stod ute i publiken och gjorde en rolig grimas som Persson skrattade åt? Ja då blir din utsaga lögn. Men det kan hända att jag ljuger. Låt oss betrakta dessa bägge alternatvi: Vilken lögn är då värst. Min medvetna lögn eller din omedvetna?

Om mitt är lögn så är syftet att exponera att du faktiskt inte säkert VET. Om mitt är sanning och ditt lögn så visar det att du genom spekulation försöker trumma in ett politiskt budskap. I så fall är din lögn värre – vare sig den är medveten eller omedveten. Nu säger jag INTE att jag gjorde en grimas – jag säger bara att du inte vet.”

Det skulle vara kul att veta hur många sådana bilder man måste leta upp för att bli trodd..?

Det är så många politiker gör för att få liv i annars uppställda bilder. En sorts låtsas-spel för galleriet.. Och Persson har anammat idén till 100%.

Ni tror att det är spontant? Nänä…


10 svar till “Persson låtsas känna igen någon, nu igen..”

  1. Det är klart att de bluffar. Det är många artister som gör sådär på konserter också. Låtsas att de känner någon i publiken. De ser inte ett smack av publiken i strålkastarskenet.

  2. Ja för annars vrider du väl till mimiken rätt ofta har jag förstått..? :)

  3. Bah.. Jag tror att jag ska fira blot inatt om vädret stillar sig. Här regnar det småspik och byss mullrade Tor.. Jo Persson ser sliten ut. Du har väl gjort för många miner åt honom så att han börjar ta åt sig.. :)

  4. Ja fast den tror jag inte ska finnas i samlingen.. :) Där är det Expressens plåtis som säkert dessa politiker känner sedan tidigare..

    Men det är ett gammalt trick det där. Har sett det flera gånger och nu är bloggare/bloggläsare tipsade så det kommer nog fler.. :-)