Persson bidragsfuskaren


I medierna så berättas det att Persson tagit emot stöd för dubbelt boende från 1997, eventuellt även tidigare.

Själv sade han i programmet Ordförande Persson att hans äktenskap med Annika Barthine var enbart ett skenäktenskap sedan 1997. Det visar sig att han fått 4000.- i månaden i boendestöd trots att han inte bott i Malmö, dessutom har han inte fått betala förmånsvärdet för boendet i Sagerska palatset.

På mig gör detta ett intryck av att det är vi skattebetalare som stått för fiolerna samt att det varit en form av bidragsfusk, eventuellt också skattebedrägeri. Motivet för dessa brott skulle då, enligt Persson, varit att han inte ville skada det socialdemokratiska partiet.

Men är det verkligen så att det är vi skattebetalare som ska stå för kostnaden då? Varför blir inte Persson anmäld då han t.o.m. erkänner ditt bedrägeri i TV?

Länkar: AB SvD DN

[tags]Bidragsfusk, Skattebrott, Persson, Dokumentär, Politik[/tags]


3 svar till “Persson bidragsfuskaren”

  1. Bidragsfusket är väl ändå småsaker mot hans befordringar av älskarinnan Steen, först till gd-posten på Riksskatteverket, där hon enligt många var en totalkatastrof. Sen, när planerna på äktenskap började ta form och drömmen om en herrgård växte till, ja då fick hon plötsligt vd-skapet på Systembolaget med 2-3 milj i årslön och en pension värd 25 miljoner. Att ingen journalist vågat gräva i denna jätteskandal i mångmiljonformat övergår mitt förstånd.

  2. Han borde anmälas för bedrägeri. Detta är ett fuskande som varje annan Svensson åker dit för.Inte nog med detta. 700 000 från Riksbanken för att skriva sin bok. Efter att han flyttat från Sagerska bar han ut både möbler och porslin. Stackars svenska folket.

  3. Känns inte skenäktenskap för 4000 i månaden ganska långsökt? Speciellt för Persson som har en relativt god lön.