Ny – Nej till Bodströmsamhället BANNER


Jag har fått ett antal propåer om att fortsätta med en banner som jag själv använde på bloggen någon dag i helgen.

Nu har jag modifierat den lite och den syns här både i inlägget och som egen bannerbild högst upp. Jag har dock inte textsatt den eftersom jag kan tänka mig att man själv vill göra det.

Ett alternativ är förstås att komma med förslag till text. Det första jag själv tänkte på var förstås – Nej till Bodströmsamhället.

Det sammanfattar antagligen rätt väl vad många tycker och tänker om saken. Men kom gärna med förslag om du inte själv har något bildredigeringsprogram.

Att ögonen på bilden tillhör vår justitieminister har ni förstås klart för er..


10 svar till “Ny – Nej till Bodströmsamhället BANNER”

 1. Varför inte, kort och gott ”Bodström ser dig.”, eller ”Justitieministern ser dig.” om man skall ta det ett steg över personattacken.

 2. När det gäller bodströmbannern så har jag själv sett ett 20-tal, men det är givetvis långt ifrån alla som berättat. Hur det är med de andra vet jag inte men jag har sett alla användas i alla fall.

 3. I 1984 står det väl ”Storebror ser dig”, varför inte använda den texten om nu nån text ska användas?

 4. ”Iaktta necesse est” eller ”ta dig i akt”, man skulle också kunna vara lite dubbeltydigt elak och skriva: ”Passa dig väldigt noga”.

  Men den enklaste är väl kanske den som Nobbe förslår, ”Storebror ser dig”.

 5. Jinge: Och jag har inte hävdat att du har hävdat något annat, heller. ;) Jag bara berättade om mitt fynd i Copyriots kommentarer, du kanske redan hade sett det dock. Denna ”frags” verkar ju iaf vara upphovsmannen.

 6. ”Innan man är riktigt säker är man gärna tvärsäker” detta gäller absolut i denna fråga.

  Kan det vara så att Bodström har rätt och att hans slogan stämmer som han har på sin hemsida?

  Bodströms slogan ”jag vill göra Sverige ännu säkrare”

  KAS