Nu utmärker sig AFA-idioterna igen


Nu meddelar AFA, Antifascistisk Aktion, i ett pressmeddelande på sin hemsida att det var de som brände nazistfästet i Vara.

Tyvärr sammankopplas AFA emellanåt, framförallt i media, med något slags vänster. Nu bidrar de också genom sitt agerande till att Bodströmsamhället permanentas.

Tidigare har en grupp som kallar sig ”Global Intifada” lyckats göra bort sig genom att bränna en ambassadbil och nu visar AFA att de inte vill vara sämre..

Det är bara att hoppas att den lokala polismyndigheten har resurser att fånga in gärningsmännen. Rimligen borde säkerhetspolisen ha viss koll på vilka gärningsmännen kan vara.

Det går inte att vara motståndare till nazister samtidigt som man utan att tveka använder nazisternas metoder.


6 svar till “Nu utmärker sig AFA-idioterna igen”

 1. ”Nu bidrar de också genom sitt agerande till att Bodströmsamhället permanentas.”

  Bodströms internetteknik kommer inte år dessa grupper då de redan använder sig av motmedel som omintetgör densamma. Redan tidigare har det ju inträffat bränder i både Jönköping och Örebro som till synes är av liknande art. Om säkerhetspolisen på alvar vill stoppa dessa personer hade man troligen redan gjort det. Lägg de 7 miljarder som är en minkostnad för bodströmförslagen på effektivare polis och säkerhetspolisarbete mot grupper som är ett riktigt hot mot landet i stället för att tjuvlyssna i min sängkammare.

  KAS

 2. KAS – de bidrar verkligen till ”Bodströmssamhällets” permanentning. Det finns två problem med det ”samhället”:

  1. Att den personliga integriteten och övriga mänskliga rättigheter kränks vilket innebär att det demokratiska samhället demonteras

  2. Att brottsbekämpningen (inkl. terrorister) – som anges som motiv – sannolikt inte underlättas av den ökade övervakningen.

  Det finns för övrigt ingen anledning att tro att säkerhetspolisen inte vill stoppa ”dessa grupper”. Det finns däremot anledning att tro att de saknar förmåga. Bodström & co verkar tro att ökad registrering av vanligt folks göranden skulle ge dem förmåga. Jag tror att alldelses normalt förfarande med domstolsbeslutad avlyssning av skäligen (är det rätt betäckning?) misstänkta skulle fungera utmärkt. Då får man ju fram uppgifter om planerad verksamhet. De gigantiska datalagren av t.ex. mobiltrafik ”skall” ju bara användas i efterhand och saknar ju uppgift om samtalens innehåll.

 3. KAS till Peter

  Om man med bidrar menar används som motiv för att införa övervakning så ligger det lite i det.

  Håller med dig om punkt 1 och 2.

  Vad jag menar är att det ligger andra och mindre ädla motiv bakom allt som händer på sista tiden. Jag tror att samhällets(EUs) överhet börjar att anpassa sig till den förskjutning av makt som internet innebär, helt enkelt att det ligger simpla maktpolitiska ambitioner bakom det hela. Jag tror helt enkelt att gubbar såsom rotary och frimurare börjar känna gungfly under fötterna och en slags desperation börjar sprida sig bland kungar och baroner. Jag förstår fullt ut om dessa rader uppfattas som trams.

  Vänligen KAS

 4. Nej Churchill. Men du och dina kompisar i AFA springer BODSTRÖMS ärenden. Det är aningslöst och urbota idiotiskt!

  Jag tog bort länken till AFA-idioternas hemsida oxo. Jag vill inte göda Google med rankingpoäng till pappskallar!