Nu skiter jag i räknaren!


Jag har ju nästan alltid haft en räknare på min hemsida så jag har mer än ett ungefärligt hum om hur många besök jag haft. Nu bytte jag räknare den 5:e november och fick en som räknade ut en massa saker, och visade en hel drös med info. Jo, jag har haft över 400 sidvisningar i genomsnitt de senaste 20 dagarna. En liten topp på nära 700 en enstaka dag, och ett par dagar med över 500.

Nå, vem bryr sig? Jo jag började bry mig dessvärre. Jag började kolla på den där mätaren med sina tabeller varje dag, hade jag 100 besök före 09.00 så lutade det åt 500 på kvällskvisten..

Och DET började jag känna av. Formulerar man en grej lite mer offensivt så drar man ju besökare till sidan. Ungefär samma stuk som kvällstidningarna kör. Alla som bloggar vill ju bli lästa, men vill jag verkligen vara med om någon slags race för att få många läsare?

Nepp. Det står jag över. Så nu är räknarkräket raderat och jag kommer inte ha en aaaning om huruvida bloggen läses eller ej. För inte ens min gamla räknare lägger jag in. Sålunda skriver jag rakt ut på nätet utan annan feedback än den som syns i kommentarer.

En lite underlig sak är vilka tider man ska posta för att få många besök. Det ser man snabbt.

Men som jag skrev, jag tänker bara posta om jag vill posta och om jag har något att surra om.

En annan skön sak med det är att jag nu garanterat kommer att avhålla mig från så krystade saker som fredagsfyran, eller vad det heter. Någon bloggare hittar på ett antal frågor som andra bloggare svarar på. Den dag jag behöver hjälp av den sortens Viagra för bloggare då gör jag hellre:

Del *.* /S

Och förresten, om man bryr sig om träffarna på hemsidan så bör man väl oxo hålla sig väl med resten av den s.k. ”bloggosfären”? Det vill inte jag. Jag är hellre uppriktig och säger att jag tror att Alicio är ding i kolan.

Det är alltid bäst att vara uppriktig..

Den här postningen kommer säkert att få en del läsare. Men jag kommer inte ha en aaaning om hur många.. :-P


2 svar till “Nu skiter jag i räknaren!”