Niklas Svenssons dödsryckningar


Att Niklas Svensson fått sparken av framstår idag i ett allt mer förklarande ljus. Inte ens landets värsta skräptidning klarade av att ha honom på lönelistan.

Niklas Svensson: ”Många undrar vad det är för rykten som sprids om ministrarna. Det påstås att en av dem publicerat nakenbilder på sig själv på nätet i syfte att få kontakt med yngre pojkar. Ett annat statsråd ska under flera år systematiskt ha ofredat unga tjejer, så till den grad att partiet fick gripa in och ersätta en flicka ekonomiskt… // …Politikerbloggen har fått uppgifter om att ett antal namngivna politiker besökt prostituerade i Stockholm – och utomlands.”

Att han nu fortsätter sitt dyngspridande i bloggosfären beror givetvis på att alla tidningar är stängda för hans sorts ”journalistik” vilket faktiskt hedrar dem.

Niklas Svensson framstår alltmer som en mänsklig motsvarighet till Svarta Änkan.

Andra bloggar om: , , , , ,

[tags]Niklas Svensson, Politikerbloggen, Dyngspridare, Giftspindel, Expressen, Politik[/tags]


Ett svar till “Niklas Svenssons dödsryckningar”

  1. Av en slump dök jag på hans blogg så sent som idag. Förvånades över att han så oblygt kör på som om inget hänt – trots att han är föremål för en polisutredning, misstänkt för dataintrång.

    Den affär har själv är inblandad i är precis av den smaskiga sorten som han själv gärna plockar stoff ifrån, skruvar ett extra varv, lägger till nåt rykte och publicerar. Det är märkligt att han utan att skämmas fortsätter att sprida rykten. Den som läst något av vad han skrivit inser att det inte går att ta honom på allvar.