Nazister på marsch..


SvD: ”Nynazister i Halmstad har lagt ut bilder på Internet där de poserar med en av hemvärnets AK 4:or. De är medlemmar i Nationell Ungdom och har under hösten satt upp invandrarfientliga plakat på stadens skolor.”

Läs i SvD!

Kikar man på Nationell Ungdoms (Nationaldemokraterna) hemsida så ser man att de länkar vidare till en massa andra mer eller mindre fascistiska sidor. Det rör sig om bland annat Info 14 och andra öppet nazistiska organisationer.

Givetvis länkar man också till sidor som agerar öppet mot homosexualitet, man får ju inte glömma att flera ledande nazister är dömda för våld mot homosexuella. Numer är också feminister ett populärt hatobjekt för nazister. Så givetvis länkar man till antifeministiska sidor.

Ska man kalla företeelsen femifobi? Homofobi och islamofobi är ju etablerade begrepp..

Här ute i Haninge har nazisterna börjat sätta upp affischer för en demonstration mot ”det svenskfientliga våldet” men man demonstrerar inte mot det våld och den förföljelse som de utsätter invandrare, feminister och homosexuella för. Ett hatobjekt av stort format för nazisterna är givetvis muslimerna, utom då fundamentalistiska extremister sprängt ett antal oskyldiga israeler. Då tiger man still..

”På en av bilderna finns en 17-åring poserande med automatkarbinen framför en svensk flagga. Vapnet lär tillhöra 17-åringens 50-årige far, som är med i hemvärnet. Enligt uppgifter till Hallandsposten från antinazistiska kretsar skall 50-åringen inte ha något emot sonens högerextrema åsikter.”

Jag tycker att det känns angeläget att markera mot ”Nationaldemokrater” eller ”Sverigedemokrater” eller vad de nu kallar sig, och jag vill att vi ska ta tillbaka den svenska flaggan från nazzarna.


3 svar till “Nazister på marsch..”

  1. Femifobi – de är rädda för kvinnor :))).
    Det som de gör är inte ett dugg bättre än det de säger sig kritisera. Skinnskallarnas våld mot oskydliga får inte gömmas undan. Att de inte demonstrerar mot det våld och den förföljelse som de utsätter invandrare, feminister och homosexuella för är en berättigad fråga. Våld som våld tycker jag. Det är lika illa vem som än utför det.

    Annica

  2. Så det finns kvinnor som inte vet vad de vill!? Skulle man vända på resonemanget så borde det finnas kvinnor som blir rädda för men som vet vad de vill.