Moderata skandalen Cederschiöld


Tack vare Marie, en uppmärksam besökare på bloggen, så hittade jag denna länk till moderaternas hemsida. Jag behöver väl inte tillägga något?

Alla förstår och kan bilda sig en egen uppfattning. Observera att Cederschiöld agerade för detta 1999. Hur gjorde familjen när det väl var infört?

Herre Guuud!!

Jag bara undrar hur länge detta ska få fortgå? Klarar verkligen Reinfeldt att regera?

Relaterat: DN DN1 DN2 SvD SvD1 SvD2 SvD3

Sidan hos moderaterna.net

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

[tags]Charlotte Cederschiöld, Carl Cederschiöld, Brats, Fiasko, Högerregeringen, Inkompetens, Moderaterna, Osynlig, Politik, Reinfeldt, Skandaler[/tags]


55 svar till “Moderata skandalen Cederschiöld”

 1. Frozen, min utomjordiske vän från den blå-gröna planeten Terra. Var har jag skrivit att tjänsterna från 2002 och framåt överstigit 999 kronor?

  Jag har helt enkelt poängterat att Cederschiöldarna inte lämnat in kontrolluppgifter under de 13 år efter att de första gången lät bli. Du påstår dock att tiden stannade 2002 och att det där efter inte gått att lämna in de uteblivna kontrolluppgifterna.

  På punkt två är städning varannan vecka knappast ”någon enstaka gång”. Lögn alltså. Och ingen ”desarmering” annat är ur moderat perspektiv.

 2. Tiden står tydligen fortfarande stilla för den roliga marsgubben Hampus.

  Jag har heller inte lämnat in kontrolluppgift på en herrans många år, med ditt sätt att räkna så är det också fel eller?

  Fortsätt du med dina UFO-spaningar och låt Skatteverket och mer jordnära människor pyssla med ev. skattesmitare. Dom baserar i alla fall inte sina uppgifter på påhittade uträkningar, lögner och skvallerpress…får man hoppas.

 3. Men Christer W du måste väl ändå ge dig?
  Du kan väl inte på fullaste allvar mena på att barn ska räknas in i en sådan undersökning eller att ens folk uppfattar det som att barn är medräknade.
  Det är ju som att i statistik över hur många procent som har körkort räkna med barn.

  Självklart håller jag med dig om att de som har mindre pengar eller inga över alls inte har lika stor möjlighet att t.ex. kakla om badrummet eller låta någon byta oljefilter svart. Men det handlar snarare om att de inte har råd alls och skulle aldrig tänka på att köpa tjänsten….såvida den inte blev lite extra billig *blink*
  Bland de som har råd, de som har möjlighet och har bestämt sig för att köpa viss tjänst så tror jag absolut att låg och medelinkomsttagare definitivt har mer att tjäna på att köpa tjänsten utan kvitto.

  Vad menar du med att reflektera över hyrestagare utan bil och båt?
  Nämnda utredning har inte gjort skillnad på den saken.
  Som jag även tog upp så ingår fusk med 2-handskontrakt. Personligen kan jag tycka att det inte står i paritet med grövre fusk.

  Så vad är problemet med villaägare som har 2 bilar och sommarsstuga? Osar lite avundsjuka här. Jag hoppas du inte är anhängare av den förhatliga Jantelagen?

 4. Frozen, i hela befolkningen räknas även barn in och då brukar procentsatser på 40 – 50 anses som riktigt höga.
  T.ex. när en epidemi drabbar befolkning så bryter man inte ut barn eller riktigt gamla från den statistiken. I det sammanhanget anses även 10 – 15 procent vara högt.

  Och varför skulle jag vara avundsjuk, det kanske handlar om att jag har självinsikt.
  Just har jag lite beslutsångest över vilken av bilarna jag ska använda för uträtta ett ärende.

 5. Jodå, Frozen, det är naturligtvis fel om du betalat svart och fortfarande vägrar att lämna in kontrolluppgifter. Det kan du fortfarande göra! Ta chansen och visa att du är emot skattebrott!

  Nej, UFO-spaningarna är klara. Jag hittade dig.