Mina favoritbloggar, LoiuseP och Blogge


I högerspalten finns ett antal blogglänkar som många av er redan sett. Det är bloggar som jag tycker är läsvärda, men där saknas några hardcore-antagonister sett ur ett politiskt perspektiv.


Det är möjligen
något som jag behöver ändra på framöver. Orsaken är främst den att det faktiskt finns bloggar som jag ofta läser, och dessutom har behållning av. Minnesgoda besökare vet att jag lite nu och då brukar sucka över mina liberala tendenser. Märk ordvalet, liberala, vilket inte i något sammanhang bör sammanblandas med det politiska parti som kallar sig liberalt i vårt avlånga land.

Det finns några ”liberala” bloggar som jag ofta läser även om jag sällan håller med dem i deras syn på samhället. Jag läser dem helt enkelt för att de är intressanta och har ett betydande läsvärde. Den ena är Louise Ps blogg ”Frihetspropaganda & digital Prozaq”, bortser man från att Prozac faktiskt stavas med C så är det en av de absolut mest välskrivna bloggar jag känner till.

Jag har även en annan liberal favorit och det är
”Blogge Bloggelito – Regeringsblogg” som drivs av en gammal antagonist som heter Niklas, även han en lysande språkbegåvning och egentligen alldeles för liberal i mitt tycke. Men han är alltid intressant och mycket välformulerad.

Bägge dessa bloggar tillhör dem som jag dagligen besöker, och ofta förfäras över. Men

jag ljög om jag påstod att de är ointressanta. Då skulle jag aldrig besöka dem. Och den dagen jag tänker börja länka till politiska motståndare i min högra spalt så är dessa självklara.

Vilket du ska tolka som en uppmaning att besöka dem och bilda dig en egen uppfattning!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]LouiseP, Blogge, Liberal, Välskrivet, Intressant, Bloggosfären, Bloggtips, Politik[/tags]


10 svar till “Mina favoritbloggar, LoiuseP och Blogge”

 1. Du suktar efter länkbyten eller har den liberala propagandan haft effekt? Hu! Jinge som drogliberal är mångas mardröm!

  Det finns säkert något speciellt skäl till stavning Prosaq med q.

 2. Äsch, jag har ingen prestige i sådana här frågor. Din kommunistiska feed finns sedan en tid tillbaka i min RSS-läsare, och de flesta i feeden hamnar på länklistan.

 3. Hahaha :) Nää, länkbyten klarar jag mig utan faktiskt. Men det känns lite fånigt att klanka på liberaler som jag läser med behållning. Det är väl bara någon sorts jäkla rättsvisepatos som vi socialister har, och som ni liberaler saknar.

  Sedan är jag alltid imponerad av folk som är duktiga på att uttrycka sig på ett redigt och klokt sätt, även om jag inte alltid tycker att det sammanlagda budskapet i slutändan är så klokt alla gånger.

  Men som sagt – alltid läsvärt.

  Alltid nåt, eller hur?

 4. Jo, för fan, tackar som frågar! Alltid kul när de politiska motståndarna hittar saker att berömma. När Kielos eller Syrran gör något liknande ska jag äta upp min hatt!

 5. Kielos vet jag så lite om, har knappt läst henne men Syrran det är en lika vass som klok tjej det.

 6. Prozac stavas prozac? :)

  Bortsett från det håller jag med Jinge. De där bloggarna är klart läsvärda, nackdel möjligen för Blogge som är lite för sexfixerad. Barnporrbilderna var ingen höjdare, man kan väcka uppmärksamhet ändå så jag är lite tveksam inför den länken.

 7. Oj, tack så mycket. (Det är konstigt att man blir smickrad och glad av någon man verkligen inte delar åsikter med. Men det blir jag.)

  Anledningen att jag stavar med ”q” är en lek med ordet qvinna, och har bara en personlig speciell betydelse.

 8. Jag anade faktiskt att det var precis så, men lite får man offra för en fint i en bisats.. :-)

 9. Anders! Prozac finns inte under det namnet i Sverige vilket gjorde att jag försvenskade det i texten. Rättat nu, det var det Anna for efter.