Bilden står för sig själv!


En bild säger mer än 1000 ord brukar man säga. Det är inte sant, men i detta fall så ligger det en hel del i det. Jag har fått den via mail från en klok (och flink) kamrat söderöver. Han heter Kaj och är en mästare i kategorin tuffa montage..

Den som vill använda bilden är fri att göra det.. (Även om jag inte vet varifrån de ursprungliga bilderna kommer ifrån.. :)


5 svar till “Bilden står för sig själv!”

  1. Och kan man tänka sig, årets häftigaste lögn, vid sidan om Freivalds, har inte blivit några stora rubriker – konstigt!!

  2. Snart håller dessa galningar i plånboken igen (?). För allt i världen svenska folk, konsolidera och lägg på hög. Det gäller att sitta stadigt i båten när kapten Reinfeldt tar rodret. brrr….

  3. Avregleringar talar inte borgarna om längre. Inte så konstigt då processindustrin kräver ett återförstatligande av elmarknaden. När nu det inte lyfte landet så tar Alliansen nya friska grepp.
    Arbetslösa, sjuka och ungdomar kan väl sättas åt. Det tillsammans med en satans massa pigor du kan avskeda på fläcken om du önskar skall alltså få Sverige (där företagen gör rekordvinster) på fötter.? Ericsson chefen må önska sig en borgerlig regering, men det lär bli 3 dagar av jubel följt av år med gråt.

  4. ….Bilden ”står” alltså för sig själv..? Texten..ligger vågrätt i vanlig ordning noterar jag. Om det varit en bild på en tussilago istället för Maud, fast med samma text, fan vet om jag inte dragit samma slutsats: Kan detta handla om Centern/Alliansen förslaget att kicka kids efter behag här hemma i svedala? Men jag kan ha misstolkat. Lovar att framledes kommentera synnerligen återhållsamt.