Loppcirkus á la Cecilia Wikström i SvD


Folkpartisten Cecilia Wikström skriver idag en debattartikel på SvD Brännpunkt som svar på den helt lysande artikel som Åsa Linderborg och Erik Wijk skrev i måndags.

Jag minns inte vem som kallar folkpartiet för ”loppcirkus” men jag trivs bättre och bättre med ordet för varje dag som går.

Folkpartiet har nämligen fullföljt Ian & Berts främlingsfientliga politik och är nu mer till den grad främlingsfientliga att enbart Nationaldemokrater kan sympatisera med dem.

Rojas, Ahlmark, Björklund, och Leijonborg har fått en alldeles utmärkt medhjälpare i Cecilia Wikström.

Wikströms lilla handikapp utgörs dock av att hon är väldigt oförsiktig med fakta samtidigt som timingen för debattartikeln var olycklig. Det är ju en klar miss att det idag handlar om en jude som mördade ett antal palestinier i vad som kan beskrivas som ett självmordsdåd.

Men Wikström låter sig inte hindra. Hon påstår tvärsäkert att bomberna i London var ett resultat av radikal islamism. Kanske de var det, jag vet inte, men den bombman som greps i Italien hävdar att de som agerat inte var speciellt religiösa. Motivet var enbart kriget i Irak sa han.

Men det kan ju vara italiensk polis som ljuger.. Italienare är ju också tämligen svartmuskiga tycker hon väl..

Och Wikström har inte läst den undersökning och bok som Professor Robert Pape gjort där det visade sig att bara 40% av de självmordbombare han undersökt var religiösa fanatiker.

Och Cecilia kommer garanterat inte att läsa den heller. Den stämmer så dåligt in på de lögner och myter som Wikström, Rojas, Björklund, Ahlmark och Leijonborg försöker att slå i svenska folket.

Det är viktigt att se till att vi blir av med ett parti som uppvisar klart främlingsfientliga drag innan de blir ännu mer nazianstuckna.. Chansen finns 2006..

Åsa & Erik

Om självmordsbomare

Cecilia Wikström


7 svar till “Loppcirkus á la Cecilia Wikström i SvD”

  1. Så det var du som hittat på det? jag hade för mig det och läste igenom en bunt av dina inlägg om fp men hittade det inte. Jag hade lagt in en länk men tog bort den när jag inte hittade rätt inlägg. Jag kanske borde ha googlat..

    Men det är väldigt träffande.. :)

  2. Ja, jag myntade uttrycket i ett svar på en kommentar på något av mina tidigare inlägg på bloggen.

    Ser vi till att sprida användandet kan det nog säkert bli en tidig träff på sökningar på Folkpartiet via google ;)

  3. Hahaha, det vore ohyggligt roligt. En .se-adress kostar ju inte mer än någr ahundra per år, det skulle man ju kunna påbörja nån insamling över nätet för.

    Inte alls någon dum idé =)

  4. Jepp. Gäller bara att lista ut hur man får hjälp av ngn som är asduktig på att trigga sökmotorerna.. :)