LO – Hacket hackat


LO:s webserver hackad säger medierna. Det behöver inte vara sant, det kan röra sig om en omdirigering, en ändring av DNS.

Eller till och med något annat som jag inte är man att förklara. Det lustiga i kråksången är att den ansvariga för Landsorganisationens web är en bloggare, Rosemarie Södergren som också kallas Chadie. Hon har i vart fall varit det, om hon fortfarande är det vet jag inte riktigt.

Under alla omständigheter så tycks inte någon driftspersonal vara i tjänst eftersom sidan fortfarande är uppe när dessa rader skrivs strax efter tio. De skyldiga får man nog leta i månen efter, men nog tycker jag att det förefaller vara mycket unga förövare alltid..

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]LO, Hackers, Internet, Hemsida, Politik[/tags]


2 svar till “LO – Hacket hackat”

  1. Och i en nyhetssändning som min fru hörde undrade webmastern hur de har burit sig åt (telefonintervju). Har inte människan hört talas om ”säkerhetshål”, eller att någon har kommit över inloggningsuppgifter på ngt sätt, har ju förekommit förr när det har S märkta saker.
    God fortsättning på dig

  2. God fortsättning på året!

    Jag vill bara meddela, att jag är inte ohyfsad. Jag försöker att trackbacka, med det är någon bugg på wordpress.com, som de tydligen inte velat ta på allvar.
    Så dyker inte trackbacken upp så är det därför men jag har i alla fall länkat till dig, eftersom jag nämner ditt inlägg.