Linköpingsmorden och Östermalm?


I den vanligtvis totalt opålitliga publikationen Aftonbladet finns idag en notis som drar till sig min uppmärksamhet.

De skriver:

”Polisen: Man högg ihjäl sig själv. Mannen hittades med en kniv i bröstet på en offentlig toalett på Östermalm i centrala Stockholm. Polisen tror att det kan röra sig om ett självmord. Toalettdörren var låst från insidan och 24-åringen har enligt polisen tidigare mått psykiskt dåligt. – Han hade en sådan historik och han var inte känd av polisen sedan tidigare, säger stationsbefälet Lena von Sydow. Aftonbladet text-tv”

Läs bladets notis!

Det är en absurd historia som handlar om att en död man hittades knivskuren till döds i en pissoar på Östermalmstorg. Först lät det som om det var ett mord, men nu har man tydligen kommit till en annan uppfattning.

”- Han hade en sådan historik och var inte känd av polisen sedan tidigare.”

Det får mig att tänka på dubbelmordet i Linköping som tycks vara svårlöst. Det utfördes enligt polisen av en yngre man som än så länge är okänd. Att mördaren i det fallet tycks vara någon som mår extremt psykiskt dåligt verkar troligt. Utan att göra anspråk på att vara någon ny Sherlock Holmes så tycker jag att det finns anledning att kolla detta offers DNA mot gärningsmannen i Linköping.

Men jag tycker så mycket som ni vet..


Ett svar till “Linköpingsmorden och Östermalm?”