Linda Rosings Unika Partiet finns inte!


Det verkar som om riksmedias intresse för Linda Rosing har mattats av. Eller så beror det på att de inser att partiet inte finns och aldrig heller funnits.

Linda Rosing har blivit känd efter att ha deltagit i en dokusåpa, senare har rubrikerna handlat om kokainmissbruk och det faktum att hon hade barn och knarkade. Det senaste jag läste om henne var att barnen numera inte bor hos henne vilket antagligen är lika bra.

Jag blev lite nyfiken så jag surfade in på det unika partiets hemsida, det enda påtagliga tecken på att de finns och inte bara är ett gigantiskt aprilskämt. Jag blev snabbt övertygad om att det handlar om ett skämt. Partiet har ingen adress och inget telefonnummer. En e-postadress finns och det finns dessutom möjlighet att bli medlem – genom att sända ett SMS som kostar 50 kronor.

Vart dessa pengar går framgår inte, inte heller om partiet ska ha något medlemsmöte, eller vilka som sitter i styrelsen eller hur partiet är organiserat.

Det finns ingen länk till någon medieansvarig som t.ex. en pressekreterare. Partiledaren själv har ingen e-postadress eller något telefonnummer.

Allt visar tydligt att hela saken är en happening som getts alltför stort utrymme i media, och på bloggar. Vinjetten på deras hemsida visas ovan, det mest framträdande är partiledarens extraförstärkta stötdämpare. Det handlar inte om kvinnosyn, det handlar mer om att lura godtrogna på 50.-

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]politik, unika partiet, val2006, linda rosing, kokain, dokusåpa, silikon, happening[/tags]


10 svar till “Linda Rosings Unika Partiet finns inte!”

  1. Gillar den här rubriken på UP:s hemsida:

    Kommande aktiviteter

    Kommer inom kort…

    F.ö. måste man inte ha några tusen namnunderskrifter för att få regga ett parti i det här landet?

  2. Jag tror att socialen omhändertog hennes barn. Hon vägrade att lämna pissprov och då snodde dom ungarna. Själv säger hon i tidningarna att ungarna har det bättre nu. Det stämmer nog. Folk som knarkar ska inte ha barn!

  3. Du missar det roligaste, Jinge! På valsedeln är det ju brukligt att man anger sitt yrke. Linda är…”författare”! Moaahahahahahahaaaa!